alttag.bookingmanagementtool

Makkelijke Setup

Het instellen en opzetten van uw eigen fleetster systeem is supersimpel en neemt helemaal niet veel tijd in beslag. Na het instellen van de locaties met alle bijzonderheden (bijv. hoe men bij de sleutels kan komen), kunt u al uw auto's in fleetster invoeren. Om al uw gebruikers in het fleetster-systeem te zetten heeft u drie mogelijkheden:

  • Creëer alle gebruikers zelf
  • Nodig alle gebruikers uit via een lijst met e-mails
  • Importeer alle gebruikers van een excel/csv-bestand met het fleetster-team

Het fleetster-team is altijd blij om u te helpen met belangrijke data van een csv-bestand of van andere formats importeren als u veel auto's of locaties heeft!

Simpel Boeking Gereedschap

We willen dat fleetster simpel is in het gebruik en ook nog eens leuk is voor de gebruiker. Zelfs als de gebruikers het systeem niet elke dag gebruiken. Dit is waarom we de focus leggen op een cool design, efficiënte processen en blijven proberen om onnodige stappen te elimineren wanneer dit mogelijk is.

Om een zo efficiënt mogelijke corporate carsharing tool te bieden, duurt het boeken van een voertuig in fleetster niet langer dan drie minuten. Inclusief alle informatie invullen voor een geldig bestuurders logboek.

alttag.CorporateCarsharingSoftwareLaptop
alttag.KeyManagementTool

Sleutelmanagement

Om de sleutel van uw voertuig te beheren, hebben wij vier mogelijkheden in fleetster.

  • Zelfservice: alle werknemers hebben vrij toegang tot alle sleutels wanneer dan ook.
  • Sleutelmanager, er is een persoon die de macht heeft over alle sleutels. In fleetster is er een speciaal scherm dat alle sleuteluitgaven en teruggiftes per dag laat zien.
  • Automatische sleutelboxen van onze partners en wereldmarktleider Traka
  • Sleutelloos met Telematica: Onze Carsharing Kits werken met alle merken en modellen.

Heeft uw bedrijf heeft een andere sleutelmanagement-functie nodig? Voel u vrij om contact met ons op te nemen - wij zullen graag samen met u naar een oplossing zoeken!

Privéritten

Corporate Carsharing betekent dat bedrijven hun werknemers toestaan om wegens privéredenen gebruik te maken van hun vloot. Natuurlijk hebben we deze functie ook in fleetster.

We hebben een goed doordacht prijsmodel voor privéritten en de mogelijkheid om alle benodigde data te exporteren voor facturering en berekening van alle privéritten. We hebben heel veel ervaring met het prijzen van de privéritten en we helpen u daarom graag om de prijzen te berekenen voor uw bedrijf.

Trouwens, uw bedrijf hoeft privéritten niet toe te staan - dat is optioneel.

alttag.BookingCalendar
alttag.CarsharingAnalytics

Analytiek

Om de vloot van uw bedrijf te optimaliseren hebben we betekenisvolle analyses geïmplementeerd in fleetster - om de baan van de vlootmanager heel makkelijk te maken.

Onze analysesectie laat bijvoorbeeld het gebruik van uw vloot zien, de ratio van de privéritten en hoeveel van uw ritten gereden hadden kunnen worden met een elektrische auto. Misschien denkt u er nu al over na om een elektrische auto in uw vloot te laten integreren?

eMobility

Elektronische voertuigen kunnen makkelijk geïntegreerd worden in fleetster. We hebben onze eigen database gecreëerd voor de echte oplaad- en consumptie waarden van alle eCars die tegenwoordig op de markt zijn.

Met deze database kan onze software het bereik van alle voertuigen op elk moment in de toekomst voorspellen. Op deze manier weet de bestuurder altijd of zijn geplande rit mogelijk is met een elektrische auto of dat hij moet opladen tijdens de rit.

De bestuurders hoeven niet langer bang te zijn voor lege batterijen.

alttag.VehicleDetails
alttag.NotificationTool

Notificatie

De systeemadministrators worden ingelicht over "speciale gebeurtenissen" die plaatsvinden in hun vloot. Er zijn verschillende redenen voor zo'n notificatie, zoals:

  • Een voertuig is heel vies,
  • De bestuurder is laat en de volgende boeking moet beginnen,
  • Er is schade gerapporteerd.

Alle notificaties worden getoond in de rechterhoek bovenin wanneer de administrator inlogt in het fleetster systeem, de meest urgente worden ook via de mail verstuurd. Dankzij de notificatiefunctie, hoeft de flootmanager niet elke dag naar de parkeerplaats te gaan om de status van de voertuigen te checken.

We hebben ook
vlootmanagement software
voor alle auto's in uw vloot - niet alleen de poolvoertuigen.

Weet u niet zeker welke functie u nodig heeft en hoe deze eruit ziet?

Geen probleem, registreer u simpelweg voor een online-demo.

We zullen het systeem aan u uitleggen en u helpen het perfecte plan te kiezen!

GRATIS ONLINE DEMO