Waarom hebben elektrische voertuigen
in uw wagenpark?

Rendement op investering

Elektrische voertuigen werpen alleen hun vruchten af als er constant wordt gereisd, aangezien de investeringskosten hoog zijn, maar de rijkosten zeer laag. zoveel mogelijk ritten elektrisch gedaan. Dankzij het range-algoritme van fleetster is er geen reden om korte afstanden te vrezen en kunnen de auto's permanent op de weg blijven.

Duurzame

Om ervoor te zorgen dat de voertuigen tijdens het parkeren kunnen worden opgeladen, kunt u nieuwe oplaadpunten vinden op de parkeerplaats van uw bedrijf. Dit is ook een leuk marketingeffect.

Veel korte afstandsreizen

Korte afstanden zijn ideaal voor elektrische auto's, vooral omdat ze slecht zijn voor verbrandingsmotoren en omdat er bijna geen risico is voor een lege accu. Aangezien boekingen bij fleetster heel eenvoudig zijn, kunnen die korte afstandsritten worden gecombineerd met weinig elektrische auto's, wat de bezettingsgraad verbetert.

GEEN LEGE BATTERIJEN VOOR AUTO'S
MET fleetster

Database voor elektrische voertuigen

Sinds meer dan vijf jaar hebben we onze eigen database met gegevens voor alle eVehicles op de markt. Voor elk voertuig hebben we het realistische assortiment dat soms afwijkt van het aanbod van de autofabrikant. Om ervoor te zorgen dat de waarden correct zijn, breiden we onze database voortdurend uit.

Bereik-prognose-algoritme

fleetster heeft een algoritme ontwikkeld om het resterende bereik van het voertuig op elk moment in de toekomst te voorspellen. Het algoritme houdt rekening met alle boekingen met hun geschatte afstanden en oplaadslots. Zo kan de software de gebruiker altijd vertellen of een toekomstige boeking mogelijk is of niet.

Veiligheids- en flexibiliteitsbuffers

De beheerder heeft de mogelijkheid om meer beveiliging en flexibiliteit aan het systeem toe te voegen door individuele buffers in te stellen. Deze buffers zorgen ervoor dat zelfs onvoorziene evenementen en omleidingen geen invloed hebben op aanstaande boekingen.

VOEG ONZE CARSHARING-KIT TOE
OM UW SYSTEEM TE AUTOMATISEREN

Monitoring en automatische boekingsaanpassingen

Geniet van een volledig geautomatiseerd systeem met onze carsharing-kits! Als u onze autodeelkits in uw voertuigen hebt geïnstalleerd, kunt u genieten van de voordelen van het internet der dingen en telematicatoestellen. Met die apparaten heeft onze software een overzicht van alle batterijniveaus. Dit betekent dat fleetster het batterijniveau kan bewaken, de werkelijke waarden kan vergelijken met de voorspelde waarden en indien nodig boekingen opnieuw kan toewijzen. Dan hoeft de beheerder nergens meer om te geven - de software herinnert de chauffeurs er zelfs aan om de voertuigen na elke rit op te laden.

Ontvang meteen onze e-mobiliteitsfunctie

De functie van de fleetster elektrische auto omvat alle functies van onze fleetster PRO-licenties, zoals de boekingskalender, het bestuurderslogboek, de wagenparkanalyse en nog veel meer.

15 € per voertuig / per maand
Groen

Omvang Management

eVehicle Database

Onze standaard voorwaarden zijn van toepassing, die u kunt vinden hier

Klaar om uw wagenpark te elektrificeren met fleetster?

Gratis online demo