Hero Background

fleetster Reloaded 2020

Registreer u hier om uw fleetster Reloaded-exemplaar te ontvangen

fleetster-spreker voor publiek op het podium

Samenvatting van fleetster Reloaded 2020

Het eerste fleetster Reloaded-evenement in november 2014 was de reactie op het feit dat de markt voor onze software nog niet rijp was en we fundamenteel moesten veranderen.

Vandaag de dag stelt de mondiale situatie van Corona veel bedrijven voor een zeer vergelijkbare uitdaging: de vroegere product-markt fit bestaat misschien niet meer en veranderingen moeten snel worden doorgevoerd. Deze veranderingen vormen ook het leitmotiv van de presentatie van dit jaar.

fleetster Reloaded 2020 samenvatting
fleetster Reloaded 2020 samenvatting

De wereld Opnieuw geladen

Met klanten van Nieuw-Zeeland tot Chili weten we vooral één ding: Corona heeft impact op alle landen en hun economieën.

Omdat we van data houden en heel goed hebben gekeken naar welke soorten autodelen in het bijzonder worden getroffen, hebben we geconstateerd dat er onder deze omstandigheden niet alleen verliezers zijn. Sommige gebieden maken al meer gebruik van autodelen dan vroeger, vóór de crisis.

Het groeitempo van het gebruik van het fleetster-platform is aanzienlijk vertraagd, maar in sommige gebieden is het gebruik met meer dan 25% gestegen.

fleetster reloaded 2020
fleetster reloaded 2020

Nieuws van het Ecosysteem

Er zijn verschillende White Label-klanten van fleetster. Deze omvatten Daimler VAN2SHARE, Telekom Mobility Solutions, Deer CarSharing, HeyEarl, Mikar, Athlon en nog veel meer.

Deer CarSharing heeft bijvoorbeeld een autodeelservice opgezet op de luchthaven van Stuttgart en mikar biedt steeds meer gemeenten een autodeelnetwerk aan.

Nieuws uit de fleetster-wereld
Nieuws uit de fleetster-wereld

10x Groei

Het basisidee achter 10x is om groot te denken bij het kweken en je af te vragen wat je zou moeten veranderen als je niet langer 5% | 10% | 20%, maar 10x (1.000%).

Bij fleetster stellen we ons deze vraag regelmatig, en kijken in twee richtingen:
1. Wat is er nodig in Sales / Marketing zodat het kan werken?
2. Welke eisen moeten voor deze stap in de software worden gemaakt?

We hadden dit jaar een belangrijke technologische doorbraak, die we graag met jullie willen delen.

10x groei door fleetster
10x groei door fleetster

Product Update

Natuurlijk gaat ook dit jaar over onze productupdates en hoogtepunten uit softwareontwikkeling.

Bijzonder deze keer zijn onze innovaties op het gebied van hardware. Dit leidt tot volledig nieuwe mogelijkheden voor bestaande en nieuwe producten. Een hoogtepunt is bijvoorbeeld de integratie met onze sleutelkast en de automatische gegevensoverdracht vanuit de auto.

Productupdates in fleetster opnieuw geladen in 2020
Productupdates in fleetster opnieuw geladen in 2020

We houden van Geotab

In 2020 hebben we gewerkt aan het verkrijgen van data van voertuigen die niet zijn uitgerust met een autodeelkit en die de OBD-connector van Geotab integreren.

Voor ons heeft deze samenwerking twee voordelen:

Enerzijds wordt de hardware zelf in miljoenen voertuigen geïnstalleerd en is daardoor zowel volwassen als robuust. Aan de andere kant is Geotab een 'wereldspeler' met een sterke aanwezigheid in vele markten waarin we steeds sterker willen uitbreiden.

Het hoogtepunt is natuurlijk de nieuwe Geotab Keyless Hardware, die we momenteel op 3 continenten testen en vanaf volgend jaar zullen verkopen.

fleeter en Geotab-partnerschap
fleeter en Geotab-partnerschap