Wat is openbaar deeltijdgebruik van de auto?

Openbare autodelen
image.alt.stationBased

Gebruikers

Deze dienst is beschikbaar voor iedereen. Dat betekent dat de exploitant van deze dienst zijn klanten niet direct hoeft te kennen.

image.alt.vehicle-management

Voertuigen

De voertuigen staan geparkeerd op openbaar beschikbare parkeerplaatsen, zodat deze dienst aangeboden kan worden op gewone werktijden, maar ook 24 uur per dag. Het Fleetster-aanbod bevat voertuigen van alle merken en type.

image.alt.stationBased

Locatie

De voertuigen staan geparkeerd en kunnen gehuurd worden vanuit vastgestelde plaatsen. De voertuigen kunnen alleen op vastgestelde plaatsen achtergelaten worden. Het is geen parkeervrije dienst.

image.alt.emobilityCC

Elektrische voertuigen

Het algoritme voor het aanbod van elektrische voertuigen helpt u bij het organiseren van uw ritten en ervoor te zorgen dat u op tijd in de buurt bent van een oplaadpunt.

Less meer
Icoon - Carsharing Kosten

Is het interessant een deeltijdgebruik-service voor voertuigen op te starten?

De basis voor elke commerciële onderneming ligt in het feit dat het winst dient te maken. Het Fleetster team investeert een substantiële hoeveelheid tijd in het gebruiksklaar maken van het product, zodat verzoeken tot ondersteuning tot een minimum beperkt worden. De automatisering door de software is zo ver ontwikkeld dat het vrijwel geen enkele moeite kost een groot aantal klanten voor uw nieuwe onderneming op een goede manier uw diensten aan te bieden.
Het is vanzelfsprekend dat een goed werkend deeltijdgebruikssysteem (carsharing) een positieve invloed heeft op het parkeerprobleem, op het verkeer en kan zelfs mensen helpen bij het begrijpen van de voordelen van elektrische auto’s. Dit op zijn beurt werkt dan weer in het voordeel van de exploitant.

Icoon - Skyline

HOE HET DEELTIJDGEBRUIKH VAN VOERTUIGEN
WERKT MET BEHULP VAN DE fleester SOFTWARE

REGISTRATIE PROCEDURE

Gebruikers

Mensen die af en toe aan auto nodig hebben

gray line
Icoon - Screen

De registratie gebeurt online

gray line
Icoon - Service balie

Bij de meeste exploitanten zal de activering plaatsvinden aan een dienstbureau, waar ze het contract en de rijbewijsgegevens kunnen controleren.

HET BOEKINGSPROCES

Gebruikers kunnen een voertuig online bestellen, via de website of de app

blue line
Icoon - locatie voor autodelen

De voertuigen staan geparkeerd op vastgestelde plaatsen

blue line
Icoon - open vehicle via smartphone

Voertuigen kunnen geopend worden met behulp van de smartphone of een RIFD-kaart. De contactsleutel kan men vinden in het handschoenenkastje.

KENMERKEN

Station-gebaseerd

Om het deeltijdgebruikssysteem eenvoudig en werkbaar te houden, is het nodig dat de voertuigen alleen op te halen en achter te laten zijn op vooraf door de exploitant afgesproken stations. Dit is van absoluut belang voor elektrische voertuigen, die teruggebracht dienen te worden bij een oplaadstation.

Deeltijdgebruik voor bedrijven inbegrepen

Met onze software is het eenvoudig openbare en bedrijfssystemen voor deeltijdgebruik van voertuigen te combineren. Dit betekent dat werknemers met hetzelfde systeem auto’s voor poolen en deeltijdgebruik kunnen boeken, ongeacht of het om privé of bedrijfsgebruik gaat, en afhankelijk van het aanbod.

E-voertuig integratie

U biedt een deeltijdgebruikssysteem voor elektrische voertuigen , hetgeen getuigt van innovatie en duurzaamheid. De software zorgt ervoor dat de voertuigen opgeladen worden zodra ze teruggebracht zijn, waarbij het maximale bereik wordt berekend voor elke volgende boeking.

Ondersteuningsplatform

Fleetster heeft een ondersteuningsplatform gebouwd, zodat er op een efficiëntere manier, in vergelijk met email, wisselwerking plaats kan vinden tussen exploitanten en hun klanten. Tevens kan de provider direct technische informatie terugkoppelen naar het team van Fleetster.

BINNENKORT

Maak fleetster-facturen automatisch

Integratie van factuurdiensten.

fleetster is momenteel bezig met het ontwikkelen van een factuur- en betaaldienst, zodat het mogelijk wordt voor exploitanten van deeltijdgebruik voor voertuigen hun financiële transacties te automatiseren. Hierdoor wordt het systeem nog efficiënter en winstgevender.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Zoals verwacht wordt het aangezicht van de Fleetster software en het gebruiksgemak erg gewaardeerd door onze gebruikers. Het boekingsproces is eenvoudig en dankzij Fleetster’s gebruikersvriendelijkheid kan de klantenservice interne problemen gemakkelijk verwerken. Tenslotte gaat er een dankwoord uit voor het vele werk en de snelle oplossingen, die direct ingevoerd konden worden, waardoor het programma uitermate gebruikersvriendelijk is. We zijn blij met Fleetster precies gevonden te hebben wat we altijd al zochten.

- Stefan Sulzenbacher, Product Management REWAG Regensburger Energie- und Wasserversorgung AG &Co. KG

Hebben wij uw interesse gewekt? Stuur, voor een individueel aanbod, een prijsaanvraag tezamen met uw contactgegevens.
STUUR PRIJSVERZOEK IN