VERHUUR SOFTWARE

Verhuursoftware

Kortom, een verhuursoftware lijkt erg op wat fleetster al doet: het is slechts een combinatie van categorieboeking en een openbaar registratieproces.
Als verhuurder heb je verschillende stations die normaal bekend zijn bij de klant. Je hoeft dus niet echt op de kaart uit te leggen waar deze stations zijn (zoals bijvoorbeeld bij openbaar autodelen). En je hebt veel auto's op één station - dat is tenminste het geval bij de meeste verhuurbedrijven. Omdat u zoveel auto's heeft, verhuurt u eigenlijk niet één auto, maar verhuurt u categorieën. U vraagt ​​uw klant om één categorie te selecteren (categorieboeking in fleetster) en wat er in die categorie beschikbaar is tegen de tijd dat de klant bij uw station aankomt, is wat hij krijgt. Het is niet verwonderlijk dat dit proces vrij veel lijkt op die van andere verhuurbedrijven, omdat we niet willen dat iemand denkt wat ze hier moeten doen - voel je gewoon natuurlijk.
Het is gewoon een Het normale huursysteem en hoe die werken, is sowieso voor de meeste gebruikers duidelijk. En nogmaals: fleetster is één platform - verhuur gewoon een andere functie. Al onze producten, zoals
  • Autodeelsoftware
  • Verhuursoftware
  • Vlootbeheersoftware
zijn beschikbaar in één enkel systeem. Je hoeft alleen maar verschillende apps en functies in te schakelen.