Hero Background

Tap & Go Voertuig Reservering

Met Tap & Go bij het sleutelkastje heeft u geen smartphone meer nodig. Maak direct bij het sleutelkastje boekingen, neem de sleutel mee en begin uw reis.

Traka

Voordelen van Tap & Go op het sleutelkastje

Automatisch boeken

Automatisch boeken

Spontane boekingen in enkele seconden zijn direct mogelijk bij de sleutelkast. Boekingen worden automatisch aangemaakt.

Geen smartphone nodig

Geen smartphone nodig

De reservering hoeft niet vooraf via de smartphone te worden aangemaakt, maar wordt direct bij het afhalen van de sleutels bij de sleutelkast aangemaakt.

Beperken tot gebruikers- of voertuiggroepen

Beperken tot gebruikers- of voertuiggroepen

Het gebruik van dit type boeking kan worden beperkt tot een gebruikersgroep en ook tot een voertuiggroep.

Sleuteluitgifte direct bij het sleutelkastje zonder voorafgaande reservering

Omdat het sleutelkastje niet het ideale apparaat is voor voertuigboekingen, is er automatische boeking zonder smartphone. Voor elke gebruiker kan een ID-kaart van een werknemer of een sticker op het rijbewijs worden gekoppeld aan zijn account. Deze gebruikers kunnen dan naar het sleutelkastje gaan, zich identificeren met de kaart/sticker en een voertuig selecteren. Er wordt dan automatisch een boeking aangemaakt en deze kan dan direct worden gestart.

De oplossing is niet geschikt voor elk bedrijf, maar in grotere bedrijven met verschillende gebruikersgroepen kan Tap & Go zeer nuttig zijn.

Wilt u Tap & Go testen op uw sleutelkastje?

Neem contact met ons op voor een offerte op maat of een gratis demo door ons een verzoek te sturen met uw contactgegevens.

Neem contact op met
Neem contact op met