fleetster - het team stelt zich voor

Er zijn veel goede redenen om deel uit te maken van het fleetster-team!

Wat doen we bij fleetster?

Wij zijn een Software-as-a-Service (SaaS) bedrijf dat fleet management en CarSharing software oplossingen distribueert in meer dan 30 landen. De kern van fleetster is het geavanceerde software platform met meer dan 50.000 gebruikers in 9 talen - wij werken elke dag hard om nieuwe functies te ontwikkelen en het dagelijkse fleet leven van onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken

Hoe ziet het dagelijkse leven bij fleetster eruit?

De normale maandagochtend begint met een gezamenlijk teamontbijt om het begin van de week voor ons allemaal wat gemakkelijker te maken. Het ontbijt leidt tot een korte Scrum meeting per team waarin de belangrijkste punten van de dag/week worden besproken

Daarna werken we allemaal zelfstandig aan onze projecten en komen we samen om te lunchen. Het assortiment kantoorartikelen is echt uitgebreid en er is hier voor elk wat wils. Natuurlijk kun je ook zelf iets klaarmaken of opwarmen in de goed uitgeruste kantoorkeuken

Na de middagsprint met een heerlijke koffiepauze zijn er vaak teamevents. Als je het team nog niet hebt ontmoet, kan dat 's avonds. Overigens: er zijn VR-brillen beschikbaar voor iedereen ;)

Uw voordelen

Beste Cappuccino

Team uit 7 landen

Voertuigenpark

Keuken

Bedrijfsappartementen

eBikes

Teamevenementen

Kantoortaal: Engels

Onze vacatures

Overtuigt wat je tot nu toe hebt gezien? Neem dan contact met ons op en solliciteer op een van de vacatures via de onderstaande link.

Als u tussen de openstaande vacatures niet vindt wat u zoekt, maar wel graag bij ons wilt werken, ontvangen wij graag uw speculatieve sollicitatie! Stuur ons gewoon een e-mail: application@fleetster.net.

Toepassing en vragen

Meestal reageren wij binnen 2 werkdagen op aanvragen, en meestal hebben wij dan nog vragen, die wij per e-mail of in de vorm van een kleine vragenlijst toesturen.

Interview 1 | Eerste uitwisseling op de job

In het korte gesprek proberen we te achterhalen wie u bent en wat u van de baan verwacht, leggen we uit wat u van ons kunt verwachten en beantwoorden we uw vragen.

De Uitdaging

In dit onderdeel sturen we je een uitdaging, die varieert afhankelijk van de functie waarvoor je hebt gesolliciteerd. Het doel van de uitdaging is voor ons om uit te vinden hoe je werkt en problemen oplost.

Interview 2 | Technisch Interview

Ons team zal de resultaten van onze uitdaging bekijken en met u bespreken. U krijgt ook de kans om uw acties en beslissingen toe te lichten. Ook deze stap mag niet onnodig veel tijd in beslag nemen.

Visie, motivatie en volgende stappen

Wat we je in elk geval kunnen bieden is een zinvolle functie waarin je het verschil kunt maken en de vrijheid om je eigen ideeën in te brengen in onze producten en projecten, maar als we jarenlang succesvol willen samenwerken, moeten onze waarden en ideeën identiek zijn - zodat het werk elke dag weer leuk is.

Ons team stelt zich voor

Tim

Chief Executive Officer

Radu

Chief Technical Officer

Anna

Executive Management Assistant

Priyanka

Accounting Specialist

Samir

Product Expert

Diana

Product Expert

Ricky

Technical Support Specialist

Daniel

Customer Success Representative

Selim

Sales Executive

Malena

Marketing Content Manager

Ingrid

UI/UX Designer

Facundo

UI/UX Designer

Henry

Lead QA / Developer

Lejla

Quality Assurance Tester

Alberto

Fullstack Javascript Developer

Giovanni

Fullstack Javascript Developer

Felix

Fullstack Javascript Developer

Denis

Fullstack Javascript Developer

Mihailo

Fullstack Javascript Developer

Pedro

Fullstack Javascript Developer

Danilo

Fullstack Javascript Developer

Matheus

Fullstack Javascript Developer

Brioche

Product Expert Assistant

Putzi

Cleaning