Hero Background

Sleutellockbox en sleutelbeheersysteem voor uw wagenpark

Voor geautomatiseerd wagenparkbeheer. Onze sleutelkasten garanderen een efficiënt en geautomatiseerd beheer van alle wagenparksleutels - 24/7.

Elektronische sleutelkast voor wagenparken van fleetster

Hoe werkt de elektronische sleutelkast voor wagenparken?

1. 1. Boek het voertuig via de app of op het web 2. Log in bij het sleutelkastje met PIN en/of RFID-kaart 3. Controleer de boekingsgegevens 4. Neem de sleutel van het geboekte voertuig 5. Laten we gaan rijden!

Functionaliteiten Elektronisch sleutelkastje voor wagenparken

100% geïntegreerd

100% geïntegreerd

Volledige integratie in de fleetster corporate carsharing software en fleetmanagement software.

Sleutelbeheer

Sleutelbeheer

Maakt een automatisch sleutelbeheer mogelijk, zonder handmatige handelingen.

Toegang tot de sleutels

Toegang tot de sleutels

Via een intuïtief touchscreen - ook eenvoudig voor infrequente gebruikers.

Automatische rapporten aan de Admin

Automatische rapporten aan de Admin

Dit gebeurt bij onregelmatigheden, opmerkingen en andere bijzondere gebeurtenissen.

Herbestemming

Herbestemming

De sleutelbox werkt hiermee, bijvoorbeeld wanneer de vorige bestuurder te laat is.

Optionele RFID-lezer

Optionele RFID-lezer

RFID-lezer voor de rijbewijscontrole bij het ophalen van een sleutel.

Uitbreiding van het Elektronisch Sleutelkastje voor wagenparken: gegevensoverdracht dankzij de OBD-Plug

Met de uitvoering van een OBD-stekker dankzij de real-time communicatie tussen het elektronische sleutelkastje, de fleetster software en de OBD-plug in het voertuig, worden het verwijderen van sleutels, het inleveren van sleutels, de kilometerstand, het brandstofniveau en de routes van de voertuigen bijgehouden.

Al deze informatie is uitsluitend toegankelijk voor de administratie en kan desgewenst door de ondernemingsraad worden uitgeschakeld.

Wat is een Electronic Key Management System? Heb ik dat nodig om mijn wagenpark te beheren?

Een typisch probleem in middelgrote bedrijven: het verkoopteam heeft grote poolvoertuigen ter beschikking waarmee ze naar hun verkoopafspraken rijden; deze voertuigen worden ook intensief gebruikt. Helaas worden sleutels vaak te laat of helemaal niet ingeleverd en raakt de wagenparkbeheerder verdwaald in de sleutelchaos. Klinkt dat bekend? Een slecht gedocumenteerd sleutelbeheersysteem kan leiden tot ernstig tijdverlies.

Met het sleutelkastsysteem van fleetster hebt u de mogelijkheid om het sleuteloverdrachtsproces te automatiseren. De sleutelkast is een betrouwbare oplossing voor het beheer van voertuigsleutels. Sleutels kunnen alleen worden verwijderd of teruggegeven als er een overeenkomstige boeking of toewijzing is - zo beschermt u voertuigen tegen diefstal en onbevoegde toegang.

Dankzij de documentatie in het cloudsysteem van fleetster kunt u altijd nagaan waar uw sleutels en voertuigen zich bevinden en wie het voertuig als laatste heeft geboekt.

fleetster sleutellockbox en sleutelbeheersysteem
fleetster sleutellockbox en sleutelbeheersysteem

Voordelen van het fleetster sleutelbeheersysteem

Verificatie van het rijbewijs

Verificatie van het rijbewijs

Optioneel kunt u een sleutelbox bestellen met een RFID-lezer die het rijbewijs van de gebruiker voor elke boeking controleert.

Schadebeheer

Schadebeheer

Schades kunnen direct via het touchscreen van de keybox worden gemeld en worden automatisch doorgestuurd naar de beheerder.

24/7 - Altijd beschikbaar

24/7 - Altijd beschikbaar

Sleutelkastjes werken onafhankelijk, ook buiten de werktijden van de sleutelbeheerder of de openingstijden van de receptie.

Absoluut veilig

Absoluut veilig

De sleutels zijn bevestigd met metalen zegels op de iFobs. Dit garandeert dat de sleutels absoluut veilig zijn opgeborgen in de sleutelbox.

Eenvoudige installatie

Eenvoudige installatie

Alles wat je nodig hebt is een stopcontact en een LAN-kabel (zonder firewall) waar je keybox wordt geïnstalleerd. Daarna gewoon alles aansluiten en beginnen!

Marktleider

Marktleider

Onze sleutelkastjes zijn van Traka, de wereldleider in automatisch sleutelbeheer, en zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten.

Hero Background

Tot 20 toetsen

€ 6.950

Tot 60 toetsen

€ 9.950

Tot 100 toetsen

€ 16.950

Loont een Electronic Key Management systeem?

We kunnen u veel vertellen - maar wat telt zijn feiten en cijfers. Hier volgt een kleine uitsplitsing van de kosten van handmatig sleutelbeheer in vergelijking met een geautomatiseerde oplossing. We gaan ervan uit dat het hele proces - van de uitgifte en inlevering van de sleutel, tot de documentatie in het boekingsboek en de controle van de boekingen - kan worden geschat op 5 minuten. Als we uitgaan van een prijs van 30€ per rekenuur, komen we uit op 2,50€ per boeking.

Bij een gematigde schatting met relatief weinig poolvoertuigen gaan we uit van 20 boekingen per dag en 20 werkdagen per maand. Dit resulteert in maandelijkse kosten van 1.000€. De kleinste fleetster sleutelkastoplossing met 20 slots is beschikbaar vanaf 6.950€ en zou na 6 maanden de moeite waard zijn. Uiteraard bespaart u de kosten van het handmatig uitgeven van sleutels na implementatie.

Naast meer veiligheid en betere documentatie is een elektronisch sleutelkastje de moeite waard!

Man voor een computer
Man voor een computer

Tap & Go Boekingen

Omdat het sleutelkastje niet het ideale apparaat is voor voertuigboekingen, is er automatische boeking zonder smartphone. Voor elke gebruiker kan een ID-kaart van een werknemer of een sticker op het rijbewijs worden gekoppeld aan zijn account. Deze gebruikers kunnen dan naar het sleutelkastje gaan, zich identificeren met de kaart/sticker en een voertuig selecteren. Er wordt dan automatisch een boeking aangemaakt en deze kan dan direct worden gestart.

De oplossing is niet geschikt voor elk bedrijf, maar in grotere bedrijven met verschillende gebruikersgroepen kan Tap & Go zeer nuttig zijn.

Traka
Traka

Neem contact met ons op voor uw individuele offerte

of bel ons op: +49 89 125 010 212

fleetster sleutelkastje en sleutelkastje
fleetster sleutelkastje en sleutelkastje