Sleutelslot en sleutelbeheersysteem voor uw wagenpark

Voor geautomatiseerd wagenparkbeheer. Onze sleutelkasten garanderen een efficiënt en geautomatiseerd beheer van alle sleutels van wagenparken - 24/7.

Hoe werkt de elektronische sleutelkast voor wagenparken?

1. Reserveer het voertuig via de app of op het web
2. Log in bij het sleutelkastje met PIN en/of RFID kaart
3. Controleer de reserveringsgegevens
4. Neem de sleutel van het geboekte voertuig
5. Laten we gaan voor een rit!

Uitbreiding van de elektronische sleutelkast voor wagenparken: gegevensoverdracht dankzij de OBD-Plug

Met de invoering van een OBD-stekker dankzij de realtime communicatie tussen de elektronische sleutelkast, de fleetster-software en de OBD-stekker in het voertuig worden de sleuteluitnames, de sleutelteruggaves, het aantal afgelegde kilometers, het brandstofpeil en de routes van de voertuigen bijgehouden.

Al deze informatie is uitsluitend toegankelijk voor de administrateur en kan op verzoek van de ondernemingsraad worden uitgeschakeld.

Wat is een elektronisch sleutelbeheersysteem? Heb ik dat nodig om mijn wagenpark te beheren?

Een typisch probleem in middelgrote bedrijven: het verkoopteam beschikt over prima poolauto's waarmee ze naar hun verkoopafspraken rijden; deze auto's worden ook intensief gebruikt. Helaas worden sleutels vaak te laat of helemaal niet ingeleverd en raakt de wagenparkbeheerder verdwaald in de sleutelchaos. Klinkt bekend? Een slecht gedocumenteerd sleutelbeheersysteem kan leiden tot ernstig tijdverlies.

Met het sleutelkastsysteem van fleetster hebt u de mogelijkheid om het sleuteloverdrachtsproces te automatiseren. De sleutelkast is een betrouwbare oplossing voor het beheer van voertuigsleutels. Sleutels kunnen alleen worden verwijderd of teruggegeven als er een overeenkomstige boeking of toewijzing is - zo beschermt u voertuigen tegen diefstal en ongeoorloofde toegang.

Dankzij de documentatie in het cloudsysteem van fleetster kunt u altijd nagaan waar uw sleutels en voertuigen zich bevinden en wie het voertuig het laatst heeft geboekt.

Voordelen van het fleetster Key Management System

Controle van het rijbewijs

Optioneel kunt u een sleutelbox bestellen met een RFID-lezer die voor elke boeking het rijbewijs van de gebruiker controleert.

Schadebeheer

Schade kan rechtstreeks via het touchscreen van de keybox worden gemeld en wordt automatisch doorgestuurd naar de beheerder.

24/7 - Altijd beschikbaar

De sleutelboxen werken onafhankelijk, ook buiten de werktijden van de sleutelbeheerder of de openingstijden van de receptie.

Absoluut veilig

De sleutels zijn bevestigd met metalen zegels op de iFobs. Dit garandeert dat de sleutels absoluut veilig in de sleutelbox zijn opgeborgen.

Eenvoudige installatie

Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact en een LAN-kabel (zonder firewall) waar uw sleutelbox zal worden geïnstalleerd. Daarna hoeft u alleen nog maar alles aan te sluiten en te beginnen!

Marktleider

Onze sleutelboxen zijn van Traka, de wereldleider in automatisch sleutelbeheer, en zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten.

Tot 20 toetsen

6.950€

Tot 60 toetsen

9.950€

Tot 100 toetsen

16.950€

Levert een elektronisch sleutelbeheersysteem iets op?

We kunnen u veel vertellen - maar wat telt zijn feiten en cijfers. Hier volgt een kleine uitsplitsing van de kosten van een manueel sleutelbeheer in vergelijking met een geautomatiseerde oplossing. We gaan ervan uit dat het hele proces - van sleuteluitgifte en sleutelteruggave, over documentatie in het boekingsboek, tot controle van de boekingen - op 5 minuten kan worden geschat. Als we uitgaan van een prijs van 30€ per rekenuur, komen we uit op 2,50€ per boeking.

Met een matige schatting met relatief weinig poolvoertuigen we gaan uit van 20 reserveringen per dag en 20 werkdagen per maand. Dit resulteert in maandelijkse kosten van 1.000€. De kleinste fleetster sleutelkastoplossing met 20 slots is verkrijgbaar vanaf 6.950€ en zou na 6 maanden de moeite waard zijn. Uiteraard zou u na de implementatie besparen op de kosten van het handmatig uitgeven van sleutels.

Naast verhoogde veiligheid en verbeterde documentatie, is een elektronisch sleutelkastje de moeite waard!

Functionaliteiten Elektronisch sleutelkastje voor wagenparken

100% Geïntegreerd

Volledige integratie in de fleetster corporate carsharing software en fleet management software.

Sleutelbeheer

Maakt een automatisch sleutelbeheer mogelijk, zonder dat manuele handelingen nodig zijn.

Toegang tot de sleutels

Via een intuïtief touchscreen - ook eenvoudig voor onregelmatige gebruikers.

Automatische rapporten aan de Admin

Deze vinden plaats bij onregelmatigheden, opmerkingen en andere bijzondere gebeurtenissen.

Herverdeling

De sleutelbox werkt met deze functie, bijvoorbeeld wanneer de vorige bestuurder te laat is.

Optionele RFID-lezer

RFID-lezer voor de rijbewijscontrole bij het ophalen van een sleutel.

Contacteer ons voor uw individuele offerte

of bel ons op +49 89 125 010 212