Onze referenties

Wat is er speciaal aan het publieke autodelen van fleetster?

Meerdere hardware aanbieders

Meerdere hardware aanbieders

fleetster werkt samen met enkele van de marktleiders voor carsharing hardware. Bijpassende hardware zoals carsharing kits zijn beschikbaar om de software en uw carsharing service te verbeteren.

Alleen op basis van stations

Alleen op basis van stations

Om het systeem beheersbaar en eenvoudig te houden, kunnen de voertuigen van Car Sharing alleen worden opgehaald en teruggebracht in stations die door de aanbieder zijn opgegeven

Wereldwijd beschikbaar

Wereldwijd beschikbaar

Waar ter wereld u zich ook bevindt, onze software- en hardwareoplossingen zijn wereldwijd beschikbaar

Integratie van e-voertuigen

Integratie van e-voertuigen

Bied een Car Sharing systeem met elektrische auto's aan het publiek en bewijs dat u innovatief en duurzaam bent. Onze software zorgt ervoor dat de auto's worden opgeladen wanneer de auto wordt teruggebracht en berekent automatisch de resterende actieradius voor alle boekingen

Volledig wit label

Volledig wit label

U kunt kleuren, afbeeldingen en lettertypen aanpassen en fleetster onder uw naam verkopen. Geen van uw klanten zal herkennen dat de software achter uw systeem fleetster is.

Lokale hardware-ondersteuning

Lokale hardware-ondersteuning

Ons lokale hardware support team helpt u bij het opzetten en implementeren van de carsharing hardware en biedt ondersteuning wanneer dat nodig is

CarSharing Kit - Hardware

fleetster heeft een mobiliteitsplatform ontwikkeld dat een breed scala aan Car Sharing use cases dekt. De Car Sharing Kit kan voertuigen verbinden met de fleetster software, waardoor een volledige registratie van rijgegevens en GPS-gegevens wordt verkregen. Bovendien kan de Car Sharing Kit worden gebruikt om een openings- en sluitingsmechanisme via de smartphone of op afstand te implementeren.

Door uw voertuigen met de cloud te verbinden, behoudt u een volledig overzicht van uw wagenpark - ongeacht waar de auto's zich bevinden.

Sluit uw voertuigen aan met een CarSharing Kit
Sluit uw voertuigen aan met een CarSharing Kit

Hardwareopties

Geotab sleutelloze

Geotab sleutelloze

Een robuuste oplossing voor een sleutelloos boekingsproces en de overdracht van voertuiggegevens voor Car Sharing.

Cloudboxx door Invers

Cloudboxx door Invers

Invers biedt een zeer robuuste oplossing die het openen en sluiten mogelijk maakt via smartphone, RFID of op afstand.

White Label oplossing voor openbaar autodelen

Wij kunnen onze software ook in uw eigen merkstandaarden leveren. U kunt kleuren, afbeeldingen en lettertypes aanpassen en fleetster (natuurlijk kunt u de tool ook een andere naam geven) onder uw naam verkopen. Geen van uw klanten zal herkennen dat de software achter uw systeem fleetster is.

Binnen 2 weken kan fleetster een "design thema" van het fleetster platform ontwikkelen. Het verandert het uiterlijk van alle schermen en functies op het web, zodat uw klanten denken dat het uw software is.

We kunnen de apps deployen naar uw app store account of naar de onze.

Wit Label
Wit Label

Factureringstool voor openbaar autodelen

Voor bedrijven die openbare autodeeldiensten aanbieden is facturering een groot probleem, omdat zij van veel klanten kleine bedragen moeten innen

Dit complexe proces kost niet alleen tijd en middelen aan het eind van elke maand, maar brengt ook een onnodig risico met zich mee voor een kritisch onderdeel van het bedrijf van de aanbieder. Vooral omdat dit proces gevoelig is voor fouten wanneer het handmatig wordt uitgevoerd

Daarom heeft fleetster nieuwe functies ontwikkeld. De nieuwe factureringstool automatiseert het hele factureringsproces voor de autodeelpartners van fleetster.

Factuurhulpmiddel
Factuurhulpmiddel

Verhuurkaart integreren op je website

De integratie van de huurkaart op de website van het verhuurbedrijf is een handige functie die het boekingsproces voor klanten verbetert.

  1. Naadloze boekingservaring: Door de huurkaart op de website van het verhuurbedrijf te integreren, kunnen klanten een voertuig rechtstreeks op de website selecteren en boeken, wat een naadloze boekingservaring oplevert zonder dat klanten aparte platforms hoeven te bezoeken.
  2. Real-time beschikbaarheid: De verhuurkaart kan de beschikbaarheid van voertuigen in realtime tonen, zodat klanten kunnen zien welke voertuigen beschikbaar zijn en welke locatie voor hen het handigst is.
  3. Zoeken op locatie: Met de verhuurkaart kunnen klanten specifiek zoeken naar voertuigen in hun regio, waardoor het plannen en boeken van voertuigen eenvoudiger wordt.
/images/dp11egz7/production/5dce2a5d0ae41bab13521cdc99b07385c3406e06-777x450.webp
/images/dp11egz7/production/5dce2a5d0ae41bab13521cdc99b07385c3406e06-777x450.webp

Hoe werkt de Public Car Sharing Software van fleetster?

1. Gebruikers kunnen online, via web of app auto's reserveren ( Play Store en AppStore )

2. De auto's staan op vaste plaatsen geparkeerd.

3. Auto's kunnen worden ontgrendeld met een smartphone of met een RFID-kaart, de sleutels worden veilig opgeborgen in het handschoenenkastje.

Andere fleetster software functionaliteiten

Inclusief Corporate Car Sharing

Inclusief Corporate Car Sharing

Combineer Corporate Car Sharing en Public Car Sharing systemen en boek poolauto's en Car Sharing auto's, ongeacht of ze voor privé- of zakenreizen zijn, in hetzelfde systeem.

Ondersteuningsplatform

Ondersteuningsplatform

fleetster heeft een support platform gebouwd, zodat Car Sharing operators met hun klanten kunnen communiceren op een efficiëntere manier dan alleen het schrijven van e-mails

Integratie van factureringsdiensten

Integratie van factureringsdiensten

Gebruik de facturatiedienst om uw financiële transacties te automatiseren. Dit maakt het Car Sharing systeem nog rendabeler en efficiënter.

Wat onze klanten over ons zeggen

"Zoals verwacht worden de look and feel van de fleetster software en het gebruiksgemak zeer gewaardeerd door onze gebruikers. Het boekingsproces is eenvoudig en dankzij de goede gebruiksvriendelijkheid van fleetster is ons interne proces ook voor onze klantenservice medewerkers zeer goed af te handelen. Tot slot wil ik nogmaals 'dank je wel' zeggen voor het werk en de snelle oplossingen die steeds zeer gebruiksvriendelijk werden geïmplementeerd! We zijn erg blij dat we met fleetster precies de partner hebben gevonden die we zochten."

- Stefan Sulzenbacher, Product Management REWAG Regensburger Energie- und Wasserversorgung AG & Co. KG

Software voor openbaar autodelen door fleetster
Software voor openbaar autodelen door fleetster

Geïnteresseerd in ons Openbaar Autodeel- en Huursysteem?

Voor een individuele offerte, gelieve ons een aanvraag te sturen met uw contactgegevens.

Software voor openbaar autodelen door fleetster
Software voor openbaar autodelen door fleetster