Onze referenties

Hoe werkt de Public Car Sharing Software van fleetster?

1. Gebruikers kunnen online, via web of app auto's reserveren ( Play Store en AppStore )

2. De auto's staan op vaste plaatsen geparkeerd.

3. Auto's kunnen worden ontgrendeld met een smartphone of met een RFID-kaart, de sleutels worden veilig opgeborgen in het handschoenenkastje.

Wat is software voor openbaar autodelen?

Gebruikers

De dienst wordt ter beschikking gesteld van het publiek, hetgeen betekent dat de exploitant van de dienst zijn klanten misschien niet rechtstreeks kent.

Voertuigen

De auto's worden geparkeerd op openbaar toegankelijke plaatsen, zodat de dienst tijdens kantooruren of zelfs 24/7 kan worden aangeboden. fleetster ondersteunt alle merken en modellen.

Locaties

De auto's worden geparkeerd en kunnen worden gehuurd op gedefinieerde plaatsen. De auto's kunnen alleen op gedefinieerde plaatsen worden geparkeerd. Het is geen free-float-carsharing.

Elektrische Auto's

Het algoritme van de fleetster elektrische auto helpt bij het organiseren van de ritten en zorgt ervoor dat niemand zonder batterij komt te zitten tijdens een rit.

Moet u een openbaar autodelenbedrijf beginnen?

De basis voor elk commercieel bedrijf is dat het winst genereert. Het fleetster-team investeert veel tijd in gebruiksvriendelijkheid om het aantal supportaanvragen te verminderen en zoveel mogelijk automatisering te implementeren om een groot aantal klanten zonder moeite af te handelen. Het spreekt voor zich dat een werkend car sharing-systeem een positieve impact heeft op het parkeren, het verkeer en zelfs mensen kan opvoeden over de voordelen van elektrische auto's het kan ook een positief effect hebben op de marketing van de exploitant.

Functionaliteiten voor openbaar autodelen van fleetster

Op basis van stations

Om het systeem beheersbaar en eenvoudig te houden, kunnen de deelauto's alleen worden opgehaald en teruggebracht bij stations die door de aanbieder zijn aangewezen. Dit is vooral handig voor elektrische auto's, om er zeker van te zijn dat ze worden teruggebracht bij het oplaadstation.

Inclusief Corporate Car Sharing

Met onze software is het eenvoudig om Corporate Car Sharing en Public Car Sharing systemen te combineren. Dit betekent dat uw werknemers poolauto's en Car Sharing auto's, ongeacht of het voor privé- of zakenreizen is, in hetzelfde systeem kunnen reserveren - op basis van hun beschikbaarheid.

integratie van eVoertuigen

Bied een Car Sharing systeem met elektrische auto's aan het publiek en bewijs dat u innovatief en duurzaam bent. Onze software zorgt ervoor dat de auto's worden opgeladen wanneer de auto wordt ingeleverd en berekent automatisch de resterende actieradius voor alle boekingen

Ondersteuningsplatform

fleetster heeft een support platform gebouwd, zodat Car Sharing operatoren op een efficiëntere manier met hun klanten kunnen communiceren dan enkel e-mails te schrijven. Bovendien kan de provider technische problemen rechtstreeks naar het fleetster team doorsturen.

Integratie van factureringsdiensten

fleetster werkt momenteel aan een facturatie- en betaaldienst die ter beschikking zal worden gesteld van de autodeeloperatoren om hun financiële transacties te automatiseren. Dit maakt het autodeelsysteem nog rendabeler en efficiënter.

Wat onze klanten over ons zeggen

"Zoals verwacht worden de look and feel van de fleetster software en het gebruiksgemak zeer gewaardeerd door onze gebruikers. Het boekingsproces is eenvoudig en dankzij de goede gebruiksvriendelijkheid van fleetster is ons interne proces ook voor onze klantenservice medewerkers zeer goed af te handelen. Tot slot wil ik nogmaals 'dank je wel' zeggen voor het werk en de snelle oplossingen die steeds zeer gebruiksvriendelijk werden geïmplementeerd! We zijn erg blij dat we met fleetster precies de partner hebben gevonden die we zochten."

- Stefan Sulzenbacher, Product Management REWAG Regensburger Energie- und Wasserversorgung AG & Co. KG

Geïnteresseerd in ons Openbaar Autodeel- en Huursysteem?

Voor een individuele offerte, gelieve ons een aanvraag te sturen met uw contactgegevens.