Prijzen van Softwareproducten

fleetster biedt een mobiliteitsplatform voor vloten en CarSharer. Naast wagenparkbeheer, autodelen en rijbewijscontrole maken ook vele andere softwareoplossingen voor bedrijven deel uit van het fleetster-portfolio. Hier ziet u een overzicht van de fleetster prijspakketten.

Vloot Beheersoftware

De wagenparkbeheermodule is ontwikkeld om wagenparkbeheerders te ondersteunen bij het digitaliseren van alle voertuiggerelateerde processen. Alle functies zijn gericht op het verminderen van niet-voltooide taken en de procesautomatisering om tijd te besparen.

Het organizer-pakket ondersteunt wagenparkbeheerder bij hun zelforganisatie.

In het driver-management-pakket zijn de meeste features gericht op een diepere integratie van de communicatie met chauffeurs en externe partijen.

Corporate Car Sharing

In eerste instantie wilden we elektrische auto's integreren in wagenparken. De software is geëvolueerd naar iets dat een stuk groter is.

BASIC zal voornamelijk Outlook, Excel of handmatige processen vervangen.

PRO is ontworpen voor motorpools die hun gebruik en financiële boekhouding willen verhogen.

ENTERPRISE respecteert veel eisen van grote organisaties.

GREEN helpt bij het integreren van elektrische voertuigen en kan gecombineerd worden met BASIC, PRO en ENTERPRISE.

Elektronisch chauffeurslogboek

fleetster beschouwt het elektronische chauffeurslogboek vanuit het perspectief van de wagenparkbeheerder die de documentatieplicht bij chauffeurs afdwingt. De gebruikersacceptatie, inclusief de ondernemingsraad, krijgt de hoogste prioriteit - conformiteit met de verplichtingen van de belastingdienst spreekt voor zich.

De POOL-versie kan worden gecombineerd met Corporate Car Sharing PRO en helpt de admin om overzicht te houden over ontbrekende inzendingen.

Elektrische rijbewijscontrole

Handmatige rijbewijscontrole

De software neemt de herinnering van gebruikers over en begeleidt de admin door een gestructureerd controleproces. Alle gegevens worden gedocumenteerd en toegang tot voertuigen in de pool wordt automatisch voorkomen.


Rijbewijscontrole via foto

Om tijd te besparen tijdens controles, kunnen gebruikers foto's van hun rijbewijs naar de admin sturen. De admin kan vervolgens de visuele inspectie uitvoeren in een webinterface.


Rijbewijscontrole inclusief hardware-add-on*

RFID-stickers kunnen op het rijbewijs worden aangebracht en aan gebruikers worden toegewezen. Onze hardwarecomponenten controleren de stickers bij elke sleuteloverdracht.

* De hardware-opties zijn geen onderdeel van de prijs en dienen apart besteld te worden.

Geo & Tracking

Deze module is ontwikkeld voor wagenparken, waar de ritten van professionele chauffeurs rechtstreeks verband houden met de inkomsten van het bedrijf. De software wordt voornamelijk gebruikt om live voertuiggegevens te krijgen en om elke rit goed te documenteren.

In de BASIC-versie worden voertuiglocaties transparant en kunnen beheerders worden geïnformeerd over afwijkingen van het plan.

De PRO-versie helpt om het gebruik te analyseren om later routes en processen te optimaliseren.

Gratis consultatie

Onze wagenparkexperts staan ​​klaar voor persoonlijk advies. Profiteer van de vakkennis van ons team en bespreek open vragen en onzekerheden over de eisen van uw wagenpark.