Hero Background

Software voor fietsdeling

Stel uw fietsvloot ter beschikking van uw medewerkers. fleetster biedt u een boekingsplatform, deel-app en expertise.

Bike Sharing Software

Fietsdeelsoftware van fleetster werkt nog met combinatiesloten

fleetster zet een nieuwe stap in de richting van de groeiende mobiliteitsplatform. Met de onlangs geïntroduceerde bike sharing functie, heeft u de mogelijkheid om fietsen te beheren en te reserveren binnen dezelfde mobiliteitsplatform in aanvulling op gedeelde voertuigen.

Gebruikers hebben dan de mogelijkheid om fietsen te openen en te gebruiken met behulp van PIN's de combinatiesloten. fleetster staat bekend om het produceren van hoogwaardige high-tech producten; maar heeft gekozen voor een low-tech benadering van het delen van fietsen. Want fleetster zoekt naar de best beschikbare oplossing, ook al is die mechanisch.

In een volgende fase van ontwikkeling zullen digitale sloten worden geïntegreerd die via smartphone of RFID kunnen worden vergrendeld en ontgrendeld.

Hero Background
Maandelijks

+25%

Per kwartaal

+10%

Jaarlijks

+0%

Fietsendelen voor bedrijven

Reserveringsproces via App en Web-App - Gebruik van mechanische sloten met cijfercodes

€ 2
per fiets, per maand

Bike Sharing als interessant mobiliteitsconcept voor werknemers

Zoals ADAC meldt, heeft de CarSharing markt de laatste jaren een echte boom gekend. In 2020 hebben 100 nieuwe plaatsen getest of zijn begonnen met een nieuwe CarSharing service.

Deze hausse omvat ook de fietsmarkt, en zo vertoont vandaag bijna elk stadsbeeld een of andere vorm van last-mile mobiliteit. Vaak gaat het om scooters, maar ook om fietsen en e-bikes.

Ook bedrijven hebben de trend van micro-mobiliteit ingezien en zijn steeds meer op zoek naar concepten en mogelijkheden om hun werknemers een degelijke verhuurservice van deze vervoermiddelen aan te bieden. Vooral in bedrijven waar werknemers zich vaak verplaatsen tussen verschillende locaties of verafgelegen gebouwen, kan Bike Sharing zeer nuttig zijn.

fleetster Bike Sharing combinatieslot
fleetster Bike Sharing combinatieslot

fleetster Bike Sharing voor bedrijven - Hoe werkt het?

Boekingsproces - Als de functie is ingeschakeld, zullen gebruikers een speciale kaart vinden op het startscherm voor Bike Sharing boekingen in de fleetster App ( Play Store en Apple Store ). Fietsen zijn uitgesloten van het reguliere boekingsproces om een beter overzicht te behouden. Hoewel de facturering conventioneel werkt, zoals bij auto's, is de afstandsschuif in het boekingsproces verwijderd, omdat deze waarde irrelevant is voor een fietsrit.

Sleutel vrijgave proces - Om te beginnen met het boeken van de fiets, moet u eerst de fiets controleren op beschadigingen. Op voorwaarde dat alles in orde is, of u hebt toegevoegd nieuwe schade, krijgt u daarna de PIN-code van het fietsslot te zien. U voert de PIN-code in het combinatieslot in en start uw rit.
Wanneer u de fiets terugbrengt, wordt u gevraagd om een schade die zich onderweg hebben voorgedaan. Tot slot bevestigt u dat de fiets (als het een eBike is) is aangesloten op het oplaadstation en dat de fiets op slot is gedaan.

fleetster fiets delen App voor bedrijfsfietsen delen
fleetster fiets delen App voor bedrijfsfietsen delen

Gratis consultatie

Onze vlootexperts zijn beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Profiteer van de deskundige kennis van ons team en bespreek open vragen en onzekerheden met betrekking tot de eisen van uw vloot.

fleetster fiets deelen deskundigen
fleetster fiets deelen deskundigen