Hero Background

Telematicasystemen voor wagenparken

Hier zijn fleetsters telematicasystemen en CarSharing-systemen voor uw wagenpark: OBD-stekker, CarSharing-kit en elektronische sleutelkast.

Telematicasystemen voor wagenparken

Vlootintegraties van CarSharing hardware en telematicasystemen

Sleutelkastje

Sleutelkastje

Autosleutels van zwembaden worden veilig opgeborgen in de sleutelkast en zijn voor gebruikers toegankelijk via RFID of PIN.

OBD-stekkers

OBD-stekkers

OBD-stekkers registreren alle ritten en sturen informatie zoals kilometerstand, brandstofpeil of GPS naar het systeem.

CarSharing Kit

CarSharing Kit

Een robuuste oplossing voor een keyless boekingsproces en de overdracht van voertuiggegevens voor Corporate Car Sharing.

vlootster Hardware Integratie

De fleetster software kan worden geïntegreerd met verschillende hardwareplatforms om een complete fleetmanagementoplossing te creëren. De integratie van fleetster en fleethardware biedt wagenparkbeheerders een krachtige oplossing om hun wagenpark efficiënter te beheren, de bedrijfskosten te verlagen en de veiligheid van de bestuurder te verhogen.

Daarbij vertrouwt fleetster ook op sleutelloze systemen om wagenparkbeheerders te helpen de toegang tot en het gebruik van voertuigen beter te beheren. In de video worden de sleutelloze oplossingen nader toegelicht.

Elektronisch sleutelkastje van Traka

Met het sleutelkast systeem van Traka heeft u de mogelijkheid om het volledige sleuteloverdracht proces te automatiseren. De sleutelkast is een betrouwbare oplossing voor het beheer van voertuigsleutels. Sleutels kunnen alleen worden verwijderd of teruggegeven als er een passende reservering of toewijzing is - dit beschermt voertuigen tegen diefstal en onbevoegde toegang.

Dankzij de documentatie in het cloudsysteem van fleetster kunt u altijd nagaan waar uw sleutels en voertuigen zich bevinden en wie het voertuig het laatst heeft geboekt.

OBD-stekker

OBD-stekkers kunnen de dagelijkse taken van wagenparkbeheerders vergemakkelijken en een eenvoudig overzicht bieden van de voertuigbewegingen van het wagenpark. De OBD-stekker dient als interface tussen de voertuigen en een digitaal softwaresysteem zoals fleetster. Want dankzij een geïnstalleerde OBD-plug begint het verzamelen van voertuiggegevens zodra de motor wordt gestart. Informatie zoals GPS, brandstofpeil en kilometerstand kunnen live via de OBD-stekker worden doorgegeven.

CarSharing Kit CloudBoxx von Invers

fleetster werkt samen met een van de marktleiders voor telematicasystemen op het gebied van deelhardware: Invers. Invers biedt een zeer robuuste oplossing die het openen en sluiten via smartphone, RFID of op afstand mogelijk maakt.

De zogenaamde CarSharing Kit wordt in een voertuig geïnstalleerd. De kit blijft achter het paneel en is dus onzichtbaar voor de gebruiker.

Alle datapunten kunnen in realtime worden bekeken via de webapp van de beheerder, zodat systeembeheerders te allen tijde een overzicht hebben van waar een poolauto zich bevindt, wie het voertuig het laatst heeft gebruikt en wat de huidige actuele staat van het voertuig is.

CarSharing Kit Geotab Keyless

Geotab lanceerde de nieuwe CarSharing Kit - Geotab keyless - in 2020 met 's werelds vijf grootste providers van car sharing software. fleetster heeft de car sharing hardware al geïntegreerd in het software platform en gekoppeld aan alle bestaande systemen en functies.

Geotab Keyless heeft toegang tot de originele voertuiggegevens via de OBD-poort. Dus deze CarSharing Kit is zeer eenvoudig te hanteren in installatie en synchronisatie.

Bovendien kan Geotab Keyless worden uitgerust met een zogenaamde T-Harness, die de OBD-poort dupliceert en zo vrijhoudt voor werkplaatsbezoeken.

fleetster en Geotab

Deze vruchtbare samenwerking kwam tot stand in 2020 toen Geotab aankondigde dat fleetster één van de 5 providers van Car Sharing Software was om het nieuwe Keyless Go-toestel van Geotab te integreren.

fleetster heeft altijd het product voorop gesteld en dus ook de klant. Wij zijn al 10 jaar actief in de mobiliteitsmarkt en ons mobiliteitsplatform lijkt op die ervaring.

Leer meer over fleetster en de fleetster software, in deze video, die werd opgenomen op de Geotab Extend conferentie 2021.

Wilt u meer weten over onze telematica- en CarSharing-oplossingen?

Neem gerust contact met ons op - ons team van vlootexperts zal u graag met raad en daad bijstaan en zal met plezier een live systeem voor u opzetten om te testen - zelfs met hardware.

Praat nu met het fleetster team
Praat nu met het fleetster team