Hero Background

Geotab Wederverkoper

Geotab is de sterke telematicapartner van fleetster. Hier vindt u alle belangrijke informatie over Geotab, de compatibele producten en hun functionaliteit.

fleetster Produkt Überblick und Portfolio

Wat kan de fleetster software leveren?

fleetster - een softwarebedrijf dat al jaren actief is op de markt voor wagenparkbeheer en autodelen meer dan 10 jaar. Wat begon met het idee om bedrijven de mogelijkheid te bieden intern poolvoertuigen te delen met hun werknemers, veranderde stap voor stap in een B2B-mobiliteitsplatform dat vandaag in staat is een overvloed aan verschillende gebruikscases en wagenparkbehoeften te dekken.

In onze portefeuille met softwareproductenkunt u alle producten zien die wij aan bedrijven over de hele wereld aanbieden. Van Vlootbeheer, over Corporate Car Sharing, naar Logboeken en Geo&Tracking.

Al deze producten zijn verkrijgbaar op een White Label. U krijgt uw eigen backend en frontend van het fleetster platform, waarmee u uw klanten via fleetster kunt beheren.

fleetster mobiliteitsplatform
fleetster mobiliteitsplatform

Hoe zien de voorwaarden voor resellers eruit?

Een vruchtbare samenwerking ontstaat als beide partijen tevreden zijn met de overeenkomst en een solide business case kunnen creëren die standhoudt. Wij zijn niet geïnteresseerd in het snelle geld verdienen, maar veel liever willen we een partnerschap laten werken, zodat we samen de wereld kunnen veroveren.

Wij bieden speciale prijzen voor resellers die gebaseerd zijn op de omvang van de vloot van de klant. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie over resellerprijzen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij rekenen graag met u de business case door en vertellen u over onze ervaringen met verschillende klanten en vergelijkbare use cases.

fleetster volledig white label compatibel
fleetster volledig white label compatibel

Mijn klanten zijn geïnteresseerd in fleetster

Wat is het proces voor onboarding?

fleetster is er om te helpen. Ons toegewijde verkoopteam kent de software op zijn duimpje en zal waar nodig informatie verstrekken.

In het algemeen: wij willen u opleiden tot fleetster-experts. Dus als uw klanten problemen hebben met het vinden van hun weg door de software, zullen wij u alle nodige tools aanreiken om alle problemen op te lossen. Natuurlijk staan wij altijd klaar om te helpen als er iets ernstigers aan de hand is.

_

Neem contact op en ontdek hoe eenvoudig fleetster is en wat u kunt doen met ons B2B mobiliteitsplatform.

Wilt u meer weten over de wederverkoop van fleetster en de geïntegreerde hardwarecomponenten?

Neem gerust contact met ons op - ons team van vlootexperts zal u graag met raad en daad bijstaan en zal met plezier een live systeem voor u opzetten om te testen - zelfs met hardware.

samenwerking fleetster resellers
samenwerking fleetster resellers