Ontmoet enkele van onze tevreden klanten

Ons doel is om onze klanten gelukkig te maken! Lees wat zij met fleetster hebben bereikt.

"Deloitte werkt intensief aan de uitdagingen van de toekomst en draagt bij aan een duurzamere mobiliteit door de aanschaf van elektrische voertuigen. Fleetster helpt ons de zichtbaarheid van deze technologie te vergroten en de voertuigen beschikbaar te maken voor alle medewerkers."

Christian Welsch, Hoofd Merk & Communicatie
Deloitte

"Alle betrokken partijen hebben maximaal comfort met fleetster. De transparante processen zijn goed gedocumenteerd voor de boekhoudafdeling. We zijn al heel erg blij in de testperiode!"

Robert Sanders, Centrale Aankoop
Sonepar Deutschland GmbH

"De uitvoering van fleetster loont al vanaf de eerste dag - we besparen 90% van de voormalige kosten."

Alexander Schäfer, Strategische Inkoop
TenneT TSO GmbH

"Met fleetster hebben de voertuigreservering en de interne kostentoewijzing ons leven veel eenvoudiger gemaakt!"

Yvonne Bürge, Gruppenleiterin
HUBER+SUHNER

"In onze vestiging Mönchengladbach delen ongeveer 100 medewerkers met succes 8 poolauto's."

Thomas Gröbel
Trützschler GmbH & Co. KG

"De gebruikers zijn zeer tevreden, omdat het reserveringsproces nu efficiënter verloopt. De administratie heeft het gemakkelijker omdat er minder tijd nodig is voor de toewijzing van de voertuigen. De beste verbeteringen werden bereikt toen we onze sleutelbox !"

Roland Klatz, hoofd afdeling Verkoop
DAW SE

"Het gebruik van de Fiats blijft toenemen en dankzij fleetster is de organisatie eenvoudig."

Jason Es-Salim, Carsharing-oprichter
Berlijns Staatsballet

"Het was niet nodig om op korte termijn een nieuw voertuig aan te schaffen of een huurauto te boeken omdat we gebruik maken van fleetster."

Bert Lietzen
Cogas

"Corporate Car Sharing is een innovatief mobiliteitsconcept dat briljant is. We zijn ervan overtuigd dat het een revolutie teweeg zal brengen in het vlootbeheer van veel Luxemburgse bedrijven."

Romain Penning
WW+

"Dankzij fleetster hebben onze medewerkers eenvoudig toegang tot onze vloot. de intelligente eVehicle-integratie van fleetster is de belangrijkste en meest geliefde functie in ons bedrijf!"

Florian Fischer, projectingenieur
Allgäuer Überlandwerk

"Wij zijn experts in efficiëntie en houden gewoon van efficiënte processen. fleetster was liefde op het eerste gezicht. Ga zo door!"

Andrés Hernández, Partner
mosaiic GmbH

"Dankzij fleetster konden we de tijd die we aan wagenparkbeheer besteedden tot een minimum beperken. Nu zijn onze medewerkers gelukkiger omdat ze zelf voertuigen kunnen reserveren!"

Marc Melcher
memoplast GmbH

"We hebben onze hele administratie en organisatie kunnen optimaliseren met een minimum aan kosten, is zeer eenvoudig te gebruiken en intuïtief. We gebruiken fleets nu al meer dan 2 jaar en hebben nooit technische problemen gehad."

John Knaus
TTI, Inc.