Perccarshare

PERC Carshare is live met fleetster

16. mei 2023

De PERC mobiele app biedt huurders 24/7 toegang tot Teslas

PERC Carshare heeft zijn autodeeldienst officieel gelanceerd in de Verenigde Staten. Het hart van de PERC Carshare-ervaring ligt in hun gebruiksvriendelijke mobiele app, die 24 uur per dag Teslas beschikbaar stelt aan geregistreerde huurders. Of u nu een auto nodig hebt voor een snelle boodschap, een ontspannende vakantie, dagelijks woon-werkverkeer of avontuurlijke roadtrips, de mobiele app van PERC is ontworpen om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen. Een auto huren is nog nooit zo eenvoudig geweest, met de optie om uw voertuig direct te beveiligen of vooraf te reserveren, wat zorgt voor een probleemloze ervaring.

Manni, de Chief Financial Officer van PERC Carshare, verklaarde: "fleetster kwam als onze eerste keuze voor een white-label oplossing naar voren vanwege hun handige ontwerp, waardoor we snel onze merkrichtlijnen konden implementeren en een cross-platform app voor zowel iOS als Android konden implementeren. De samenwerking met fleetster was een ideale samenwerking, omdat ze consequent onze primaire ontwikkelingsbehoeften hebben ondersteund, waardoor de rest van ons team zich kon concentreren op het verbeteren van onze business, marketing en klantervaring."

De lancering van PERC Carshare markeert een belangrijke stap in het bevorderen van duurzame transportopties en het terugdringen van koolstofuitstoot in de Verenigde Staten, door gemakkelijk toegang te bieden tot elektrische voertuigen.

PercCarshare
PercCarshare