Hero Background

GPS-tracking voor vlootvoertuigen

Houd het overzicht - de Geo & Tracking module van fleetster informeert over live locaties van voertuigen en documenteert routes.

Geo and tracking software by fleetster to document locations and routes

Geo & traceren - Kenmerken

Live Volgen

Live Volgen

Volg uw wagenpark met realtime tracking en ontvang 24/7 hoogfrequente gegevens, ongeacht waar uw voertuigen zich bevinden.

Geofences

Geofences

Maakt het beheer mogelijk van Geofences, hun locatie, specifieke coördinaten en radius, die u kunt gebruiken voor een geoptimaliseerde verdeling van uw vloot.

Heatmaps

Heatmaps

Krijg een kleurgecodeerd overzicht van uw voertuigen met specifieke filters, en ontvang inzichtelijke informatie op uw kaart.

Geofence Ingang/Uitgang Analyse

Geofence Ingang/Uitgang Analyse

Geeft een overzicht van voertuigen die een bepaalde geofence binnenrijden of verlaten.

Voertuig Evenementen

Voertuig Evenementen

Gedetailleerde informatie over de tijdlijn van voertuiggebeurtenissen (b.v. ontsteking, brandstofpeil enz.).

Geo & Tracking door fleetster voor uw vlootbeheer

Ondernemingen die een wagenpark moeten overwegen een GPS-volgsysteem te implementeren, aangezien voertuigvolgsystemen wagenparkbeheerders volledige controle geven. Wat wagenparkbeheerders nodig hebben, is precieze informatie over aankomst- en vertrektijden, gereden routes en gedetailleerde locaties.

De GPS fleet tracking software van fleetster geeft u een live overzicht van de bewegingen van uw vloot. Dankzij live-locaties kunnen routes worden gedocumenteerd en gevolgd. Stel geofences in om gedetailleerde informatie over vertrektijden te krijgen en uw wagenpark tegen diefstal te beschermen. Ontvang een melding wanneer voertuigen de aangewezen zone verlaten en reageer onmiddellijk.

Voorwaarde voor Geo & Tracking is een telematica-eenheid in het voertuig. fleetster biedt oplossingen zoals de fleetster CarSharing Kit of de fleetster OBD-stekker.

GPS-tracking voor wagenparken van fleetster
GPS-tracking voor wagenparken van fleetster

OBD-stekker van Geotab

Het GO9-apparaat heeft een uitstekende betrouwbaarheid en is compatibel met de overgrote meerderheid van de voertuigen.

De gegevens van het apparaat worden door het fleetster platform gebruikt om informatie over tracking, brandstof, kilometers en algemene gebeurtenissen te verstrekken. Voor gedetailleerde informatie over de tijdlijn van voertuiggebeurtenissen (bv. ontsteking, brandstofniveau enz.) is het geavanceerde voertuigdatapakket vereist.

Het biedt ook datapunten voor geplande service, detectie van ongevallen en rijgedrag.

OBD-stekker
OBD-stekker
Hero Background

SOFTWARE

Voor klanten die al zijn uitgerust met telematica-apparatuur*

€ 3
per voertuig, per maand

*De aankoopprijs van de hardware en het gegevenscontract zijn niet inbegrepen en moeten eventueel afzonderlijk worden besteld

VERHUUR

All-inclusive hardware & software pakketprijs*

€ 12
per voertuig, per maand

*Alleen GPS-gegevens

GEAVANCEERDE VOERTUIGGEGEVENS

Kilometerstand en benzinepeil

€ 15
per voertuig, per maand

fleetster Geo & Tracking voor winterdiensten

Winterdiensten moeten precies documenteren wanneer en waar ze sneeuw hebben geduwd om juridische consequenties te voorkomen. Dit kan bij een groot aantal klanten erg tijdrovend zijn en onnodig veel tijd kosten. fleetster ondersteunt winterdiensten met een eenvoudige en effectieve oplossing.

Geo & Tracking biedt een geofence-analyse die precies laat zien wanneer en hoe lang de winterdienst in het verzorgingsgebied van de klant is geweest. Als de winterdienst zijn sneeuwruimers uitrust met OBD stekkers met de Geo & Tracking software kan precies worden vastgelegd wanneer, waar en hoelang een bergingsvoertuig actief was in het verzorgingsgebied van de betreffende klant.

Winterdienst
Winterdienst

Persoonlijk overleg

Onze vlootexperts zijn beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Profiteer van de vakkennis van ons team en bespreek openstaande vragen en onzekerheden met betrekking tot de eisen van uw wagenpark.

Vraag een gratis consult aan met de fleetster experts
Vraag een gratis consult aan met de fleetster experts