GPS-tracking voor vlootvoertuigen

Houd het overzicht - de Geo & Tracking module van fleetster informeert over live locaties van voertuigen en documenteert routes.

360-graden overzicht van uw wagenpark

Deze module biedt wagenparkbeheerders een holistisch overzicht van het wagenpark en de bewegingen ervan. Geo & Tracking biedt real-time gegevensoverdracht, GPS-documentatie en rit- en dienstplanning.

_

Speciaal geschikt voor bedrijven die voortdurend met hun voertuigen onderweg zijn

SOFTWARE

Voor klanten die al zijn uitgerust met telematica-hardware*
3€
per voertuig, per maand

*De aankoopprijs van de hardware en het gegevenscontract zijn niet inbegrepen en moeten eventueel afzonderlijk worden besteld

RENTAL

All-inclusive hardware & software pakket met een eenvoudige prijs.
12€
Ontvang nu uw gratis offerte

Geo & traceren - Kenmerken

Live Volgen

Volg uw wagenpark met realtime tracking en ontvang 24/7 hoogfrequente gegevens, ongeacht waar uw voertuigen zich bevinden.

Geofences

Maakt het beheer mogelijk van Geofences, hun locatie, specifieke coördinaten en radius, die u kunt gebruiken voor een geoptimaliseerde verdeling van uw vloot.

Heatmaps

Krijg een kleurgecodeerd overzicht van uw voertuigen met specifieke filters, en ontvang inzichtelijke informatie op uw kaart.

Geofence Ingang/Uitgang Analyse

Geeft een overzicht van voertuigen die een bepaalde geofence binnenrijden of verlaten.

Voertuig Evenementen

Gedetailleerde informatie over de tijdlijn van voertuiggebeurtenissen (b.v. ontsteking, brandstofpeil enz.).

OBD-Plug van Geotab

Het GO9-apparaat heeft een uitstekende betrouwbaarheid en is compatibel met de overgrote meerderheid van de voertuigen.

De gegevens van het apparaat worden door het fleetster-platform gebruikt voor tracering, brandstof, kilometerstand en algemene informatie over gebeurtenissen.

Het biedt ook datapunten voor gepland onderhoud, detectie van ongevallen en rijgedrag.

Geo & Tracking door fleetster voor uw vlootbeheer

Ondernemingen die een wagenpark moeten overwegen een GPS-volgsysteem te implementeren, aangezien voertuigvolgsystemen wagenparkbeheerders volledige controle geven. Wat wagenparkbeheerders nodig hebben, is precieze informatie over aankomst- en vertrektijden, gereden routes en gedetailleerde locaties.

De GPS fleet tracking software van fleetster geeft u een live overzicht van de bewegingen van uw vloot. Dankzij live-locaties kunnen routes worden gedocumenteerd en gevolgd. Stel geofences in om gedetailleerde informatie over vertrektijden te krijgen en uw wagenpark tegen diefstal te beschermen. Ontvang een melding wanneer voertuigen de aangewezen zone verlaten en reageer onmiddellijk.

Voorwaarde voor Geo & Tracking is een telematica-eenheid in het voertuig. fleetster biedt oplossingen zoals de fleetster CarSharing Kit of de fleetster OBD-stekker.

Persoonlijk overleg

Onze vlootexperts zijn beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Profiteer van de vakkennis van ons team en bespreek openstaande vragen en onzekerheden met betrekking tot de eisen van uw wagenpark.