Hero Background

Geofences

Maak geofences en volg wanneer een voertuig binnenkomt en vertrekt.

Geo & Tracking

Voordelen van geofences in het wagenpark

Plaatsbepaling

Plaatsbepaling

Met geofences kunt u de locatie van uw voertuigen in realtime volgen. U kunt controleren waar uw voertuigen zich bevinden en of ze binnen de hun toegewezen gebieden rijden.

Routeoptimalisatie

Routeoptimalisatie

Door het instellen van geofences kunt u de routes optimaliseren. U kunt specifieke gebieden bepalen waar uw voertuigen doorheen moeten rijden of die u wilt vermijden.

Registreer de aankomst- en vertrektijden van de voertuigen

Registreer de aankomst- en vertrektijden van de voertuigen

U kunt gebieden definiëren op klantlocaties en automatisch de aankomst- en vertrektijden van voertuigen registreren.

Kostenbesparingen

Kostenbesparingen

Door routes te optimaliseren, onnodige ritten te vermijden en vloten efficiënt te beheren, kunnen geofences helpen geld te besparen.

Bescherming tegen diefstal

Bescherming tegen diefstal

Geofencing kan dienen als veiligheidsmaatregel om autodiefstal te voorkomen of op te sporen. Als een voertuig het gedefinieerde geografische gebied verlaat, kunt u onmiddellijk op de hoogte worden gebracht.

Alarmen en meldingen

Alarmen en meldingen

U kunt worden gewaarschuwd wanneer een voertuig een bepaald gebied binnenkomt of verlaat, zodat voertuigen op de juiste routes en binnen de toegestane grenzen blijven.

Geofences maken en vlootgegevens analyseren

Veel van onze klanten met een servicepark gebruiken geo-fences om de locatie van elke klant te markeren. Eenvoudig gezegd is een geo-fence een gebied dat u in ons systeem kunt aanmaken, en wanneer een voertuig met Telematics of CarSharing Kit dat gebied binnenkomt of verlaat, wordt automatisch geregistreerd.

Naast het maken van geo-fences, gegevens kunnen ook worden geëxporteerd in Excel-formaat, wat handig is voor onze klanten omdat ze zo gemakkelijk kunnen documenteren waar hun voertuigen op de weg zijn geweest en op basis daarvan ook facturen kunnen opstellen.

Meldingen aanmaken waardoor bedrijven bijvoorbeeld op de hoogte worden gebracht wanneer een voertuig een bepaald gebied binnenkomt of verlaat.

Geo Fence
Geo Fence

U wilt uw wagenpark volgen met Geo-Fences?

Neem contact met ons op voor een offerte op maat of een gratis demo door ons een verzoek te sturen met uw contactgegevens.

Neem contact op met
Neem contact op met