Beheer van voorwaarden en bepalingen

Met onze gloednieuwe functie voor juridische documenten kunt u de contractdetails en servicevoorwaarden voor uw zaken- of privéreizen beheren.

De gevolgen zijn te vinden op drie verschillende punten

  1. Op gebruikersprofiel: Servicevoorwaarden en andere juridische documenten staan op het profiel van de gebruiker. Met een eenvoudige klik kan de gebruiker ze openen, lezen en downloaden.
  2. Op het mobiele proces: Tijdens het gebruik van de mobiele app, om een reis te boeken, moet de gebruiker mogelijk de Algemene Voorwaarden accepteren. De documenten kunnen worden gedownload en grondig gelezen voordat ze worden geaccepteerd - hierna wordt de boeking met succes gemaakt. De Algemene Voorwaarden kunnen opnieuw worden gelezen via het tabblad Profiel - Legalen.
  3. Bij gebruikersregistratie/uitnodiging: Wanneer een nieuwe gebruiker zich registreert op fleetster en een account aanmaakt, zal hij ook de Algemene Voorwaarden moeten accepteren om een boeking te kunnen maken.
_

Met deze nieuwe functie kan worden gecontroleerd wat moet worden aanvaard bij de uitnodiging en registratie van een gebruiker, alsook elk ander document dat zichtbaar is in de legale sectie van het profiel

Bij het boeken van een auto moet de gebruiker de algemene voorwaarden aanvaarden alvorens verder te gaan, zowel via het web als via de mobiele app

Nieuwe sectie Wetteksten in het Platform

De rubriek Wetteksten is bestemd voor alle contracten en juridische documenten die u nodig hebt om uw bedrijf te onderhouden De standaarddocumenten sectie bevat elk document dat wordt geaccepteerd in bedrijven, terwijl met Drag-and-Drop optie, gebruikers kunnen hun eigen overeenkomst opstellen De Juridische Documenten zijn ook per onderwerp gesorteerd, zodat ze gemakkelijk te vinden zijn en er geen tijd meer verloren gaat met het doorzoeken van lange documenten met ongewenste informatie:

  • Algemene voorwaarden
  • Contract gegevensverwerking
  • Overeenkomst inzake dienstverleningsniveau
  • Afdruk

De Algemene Voorwaarden kunnen worden gelezen en geaccepteerd tijdens het maken van een boeking

Zodra de gebruikers de Algemene Voorwaarden willen lezen, kunnen zij dat doen door op een downloadteken te klikken dat er direct naast verschijnt, en worden zij naar een nieuwe pagina gebracht waar zij de Algemene Voorwaarden kunnen lezen.