FACTURERINGSTOOL VOOR OPENBARE AUTODEELBEDRIJVEN

Facturering bij autodeelbedrijven

Voor bedrijven die openbare autodeeldiensten aanbieden, is facturering een groot probleem omdat ze bij veel klanten kleine bedragen moeten innen. Dit complexe proces kost niet alleen tijd en middelen aan het einde van elke maand, maar brengt ook een onnodig risico met zich mee voor een cruciaal onderdeel van de activiteiten van de provider. Vooral omdat dit proces vatbaar is voor fouten wanneer het handmatig wordt gedaan. Daarom heeft fleetster nieuwe functies ontwikkeld. De nieuwe factureringstool automatiseert het hele factureringsproces voor autodeelpartners van fleetster.

Factureringstool voor openbare autodeelbedrijven

Het beheren van de facturen en het hele factureringsproces van alle kleine betalingen is een moeilijke uitdaging voor openbare autodeelbedrijven. fleetster biedt nu een speciale functie voor factureringstools die dit proces automatiseert en volledige autonomie geeft aan de providers.

fleetster's factureringstool voor openbaar autodelen: wat hebben we gebouwd?

We hebben de standaard factureringstool van ons mobiliteitsplatform geüpdatet, zodat onze white label-klanten automatisch alle tips en kosten kunnen verzamelen, digitale facturen digitaal kunnen berekenen en genereren en ze kunnen manipuleren om aan hun eigen behoeften te voldoen. Dit zorgt voor volledige autonomie tijdens het facturatieproces. Daarnaast biedt het betalingsoverzicht verschillende opties, zoals het verzamelen, analyseren van gegevens en werken aan financiële prognoses.


Deze functie geeft onze klanten in openbare autodelen volledige onafhankelijkheid om hun bedrijf te runnen en biedt de mogelijkheid om hun diensten te schalen van honderden naar miljoenen van auto's.

De functies van de Billing Tool in detail

De factureringstool bestaat uit 3 verschillende subfuncties - facturering, boekhouding en betaling - die een overzicht geven van al uw factureringsactiviteiten en u helpen deze door de betalingscyclus te leiden.
Met deze tool kunt u bepalen welke transacties gefactureerd moeten worden. En aangezien niet alle boekingen volgens plan verlopen (te laat retourneren, schade, vouchercodes, enz.), Heeft u de mogelijkheid om extra kosten te crediteren of in rekening te brengen.

Facturen kunnen ook automatisch worden gegenereerd en naar uw gebruikers worden verzonden, zowel als interne platformmelding als als geautomatiseerde e-mail.
Uw gebruikers hebben de mogelijkheid om ze rechtstreeks binnen het platform te betalen of via een andere betalingsmethode die u accepteert.

Software voor openbaar autodelen

_

Sinds 2013 ontwikkelt fleetster zich softwareoplossingen die het mogelijk maken om bedrijfsvloten op een eenvoudige, transparante en efficiënte manier te beheren.

lektrische voertuigen kunnen eenvoudig in wagenparken worden geïntegreerd - het emobiliteitsalgoritme garandeert voldoende batterij voor elke rit. Dit maakt het gemakkelijk om de mobiliteit van bedrijven om te zetten in milieuvriendelijke e-mobiliteit. Op het kantoor in München ontwikkelen 15 ontwikkelaars het innovatieve cloudgebaseerde platform dat exclusief in Duitsland wordt gehost. Of het nu gaat om zakelijk of openbaar autodelen, wagenpark- of reisbeheer - momenteel gebruiken meer dan 20.000 gebruikers fleetster in zes talen wereldwijd. Met fleetster bereikt mobiliteit een nieuwe dimensie: eenvoudig voor de gebruikers, efficiënt voor het beheer, goed voor het milieu.