Factureringstool voor Openbaar Autodelen

Beheer facturatie, boekhouding en betalingen met de fleetster software.

Facturering in autodelenbedrijven

Voor bedrijven die Openbaar Autodelen het factureren van diensten is een groot probleem omdat zij kleine bedragen van veel klanten moeten innen. Dit complexe proces kost niet alleen tijd en middelen aan het eind van elke maand, maar brengt ook een onnodig risico met zich mee voor een kritisch onderdeel van het bedrijf van de aanbieder. Vooral omdat dit proces gevoelig is voor fouten wanneer het handmatig wordt gedaan. Daarom heeft fleetster nieuwe functies ontwikkeld. De nieuwe factureringstool automatiseert het hele factureringsproces voor de car sharing-partners van fleetster.

Factureringstool voor openbare autodelenbedrijven

Het beheer van de facturen en het hele facturatieproces van alle kleine betalingen is een moeilijke uitdaging voor openbare autodelenbedrijven. fleetster biedt nu een speciale factureringstool aan die dit proces automatiseert en volledige autonomie geeft aan de aanbieders.

Persoonlijk overleg

Onze vlootexperts zijn beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Profiteer van de vakkennis van ons team en bespreek openstaande vragen en onzekerheden met betrekking tot de eisen van uw wagenpark.