Hero Background

Zakelijke CarSharing Software Tour

Zo ziet een eenvoudige Corporate Car Sharing software voor motor pool voertuigen eruit.

fleetster Corporate CarSharing Software

Eenvoudige installatie van de CarSharing software voor bedrijven

Uw eigen fleetstersysteem is super eenvoudig en neemt niet veel tijd in beslag. Nadat u de locaties met al zijn bijzonderheden hebt ingesteld (bv. hoe u toegang krijgt tot de sleutels), kunt u al uw auto's in fleetster implementeren. Om al uw gebruikers in de fleetster-systeem heb je drie mogelijkheden:

  • Maak alle gebruikers zelf aan
  • Nodig alle gebruikers uit een lijst van e-mails
  • Importeer de gebruikers uit een excel/csv-bestand met het fleetster-team

Het fleetster-team helpt u graag met het importeren van gegevens uit een csv-bestand of andere formaten als u veel auto's of locaties hebt!

fleetster software voor het beheer van het wagenpark
fleetster software voor het beheer van het wagenpark

Eenvoudig reserveringshulpmiddel voor zakelijk autodelen

Wij willen dat fleetster eenvoudig in gebruik is en leuk voor de gebruiker. Zelfs als de gebruikers het systeem niet elke dag gebruiken. Daarom focussen we op een cool design, efficiënte processen en proberen we steeds onnodige stappen te elimineren waar dat mogelijk is.

Om een zeer efficiënte carsharing tool voor bedrijven te bieden, duurt het boeken van een voertuig in fleetster niet langer dan 3 minuten. Inclusief het invullen van alle informatie voor een geldig bestuurderslogboek.

Systemen voor sleutelbeheer van poolvoertuigen

Voor het beheer van de sleutel van uw voertuigen hebben we in fleetster vier mogelijkheden.

  • Self-Service: alle werknemers hebben op elk moment vrije toegang tot alle sleutels.
  • Keymanager, er is een persoon die de macht heeft over de sleutels. In fleetster is er een speciaal scherm dat alle sleutel-releases en -returns per dag toont.
  • Automatische sleutelbox van onze partner en wereldmarktleider.
  • Keyless met telematica : Our Autodelen Kits werken met alle merken en modellen.

Heeft uw bedrijf behoefte aan een andere sleutelbeheerfunctie? Neem gerust contact met ons op - wij zoeken graag samen met u naar een oplossing!

Privéreizen in Motor Pool Management

Autodelen voor bedrijven betekent dat bedrijven hun werknemers het privégebruik van hun wagenpark toestaan. Natuurlijk hebben we die functie ook in fleetster.

Wij beschikken over een doordacht prijsmodel voor privéreizen en de mogelijkheid om alle nodige gegevens te exporteren voor de facturatie en boekhouding van de privéreizen. Aangezien wij veel ervaring hebben met de prijsbepaling van privéreizen, helpen wij u graag bij het berekenen van de prijzen voor uw bedrijf.

Trouwens, uw bedrijf hoeft privéreizen niet toe te staan - het is optioneel.

Motor Pool Management
Motor Pool Management

Analyse in bedrijfsautodelen

Om het wagenpark van uw bedrijf te optimaliseren, hebben we in fleetster zinvolle analyses geïmplementeerd - om het werk van de wagenparkbeheerder echt gemakkelijk te maken.

Ons analysegedeelte toont bijvoorbeeld het gebruik van uw wagenpark, de verhouding privéritten en hoeveel van uw ritten met een elektrische auto hadden kunnen worden gereden. Misschien overweegt u nu al om een elektrische auto in uw wagenpark op te nemen?

fleetster motor poolcar management
fleetster motor poolcar management

eVoertuigen als poolvoertuigen in uw wagenpark

Elektrische voertuigen kan gemakkelijk worden geïntegreerd met fleetster. Wij hebben onze eigen database ontwikkeld voor de reële laad- en verbruikswaarden van alle eCars die nu op de markt zijn.

Met deze database kan onze software de actieradius van voertuigen op elk moment in de toekomst voorspellen. Zo weet de bestuurder altijd of zijn geplande rit mogelijk is met een elektrische auto of dat hij tijdens de rit zou moeten opladen.

De chauffeurs hoeven niet meer bang te zijn voor lege batterijen.

fleetster software voor zakelijk autodelen
fleetster software voor zakelijk autodelen

Meldingen in CarSharing Software voor bedrijven

De beheerders van het systeem worden in kennis gesteld van elke "speciale gebeurtenis" die zich in hun vloot voordoet. Er zijn verschillende redenen voor een melding, zoals:

  • Een voertuig is erg vies,
  • De chauffeur is te laat en de volgende boeking zou beginnen,
  • Er is schade gemeld.

Alle meldingen worden getoond in de rechterbovenhoek wanneer de admin inlogt in het fleetster systeem, de dringende meldingen worden ook via e-mail verstuurd.

Dankzij de notificatie-functie hoeft de wagenparkbeheerder niet elke dag naar de parking te gaan om de status van de voertuigen te controleren.

Weet u niet zeker welke functie u nodig hebt en hoe die eruitziet?

Geen probleem, schrijf je in voor een online-demo

Wij zullen het systeem aan u uitleggen en u helpen het perfecte plan te kiezen!

fleetster software online demo
fleetster software online demo