Hero Background

eMobiliteit in wagenparken

Voor wagenparken met elektrische auto's: met de fleetster-functie voor eMobility hoeft geen enkele werknemer te vrezen voor het kleinere rijbereik van elektrische auto's en kunnen de voertuigen gemakkelijk online worden gereserveerd.

Elektrische wagenparken van fleetster

Voeg onze Car Sharing Kit toe om uw systeem te automatiseren

Monitoring en automatische boekingsaanpassingen

Geniet van een volledig geautomatiseerd systeem met onze Car Sharing Kits! Als u onze Car Sharing Kits in uw voertuigen laat installeren, kunt u profiteren van de voordelen van het internet der dingen en telematicavoorzieningen. Met die apparaten heeft onze software een overzicht van alle batterijniveaus. Dit betekent dat fleetster de batterijniveaus kan controleren, de werkelijke waarden vergelijkt met de voorspelde waarden en indien nodig boekingen opnieuw toewijst. Vervolgens hoeft de beheerder zich nergens zorgen over te maken - de software herinnert de bestuurders er zelfs aan om de voertuigen na elke rit op te laden.

Car Sharing Kit
Car Sharing Kit

Waarom elektrische voertuigen in uw bedrijfswagenpark?

Rendement op Investering

Rendement op Investering

Aangezien de investeringskosten hoog zijn voor elektrische voertuigen, maar de rijkosten zeer laag, betalen ze zich alleen terug als ze constant onderweg zijn. Daarom is het belangrijk om de bezettingsgraad zo hoog mogelijk te hebben bij elektrische auto's. Dankzij het geavanceerde algoritme van fleetster om de actieradius te schatten, hoeft u niet bang te zijn dat het voertuig onvoldoende lading heeft voor het beoogde gebruik.

Duurzaam

Duurzaam

Om ervoor te zorgen dat de voertuigen kunnen worden opgeladen tijdens het parkeren, zou u nieuwe oplaadpunten kunnen plaatsen op de parking van uw bedrijf. Dit is ook een leuk marketingeffect.

Veel korte afstanden

Veel korte afstanden

Korte ritten zijn ideaal voor elektrische auto's, vooral omdat ze slecht zijn voor verbrandingsmotoren en omdat er bijna geen risico is voor een lege accu. Omdat boekingen in fleetster heel gemakkelijk zijn, kunnen die korte ritten op weinig elektrische auto's worden gecombineerd, wat hun bezettingsgraad verbetert.

Geen lege autoaccu's meer met fleetster

Databank Elektrische Voertuigen

Databank Elektrische Voertuigen

Sinds meer dan vijf jaar hebben we onze eigen database met gegevens voor alle eVoertuigen op de markt. Voor elk voertuig hebben we een realistisch bereik dat soms afwijkt van dat van de autofabrikant. Om er zeker van te zijn dat de waarden correct zijn, werken we voortdurend aan de verbetering van onze database.

Range Voorspelling Algoritme

Range Voorspelling Algoritme

fleetster heeft een algoritme ontwikkeld om de resterende actieradius van het voertuig op elk moment in de toekomst te voorspellen. Het algoritme houdt rekening met alle boekingen met hun geschatte afstanden en oplaadslots. Zo kan de software de gebruiker altijd vertellen of een toekomstige boeking mogelijk is of niet.

Beveiligings- en flexibiliteitsbuffers

Beveiligings- en flexibiliteitsbuffers

De admin heeft de mogelijkheid om meer veiligheid en flexibiliteit aan het systeem toe te voegen door individuele buffers in te stellen. Deze buffers zorgen ervoor dat zelfs onvoorziene gebeurtenissen en omleidingen geen invloed hebben op de komende boekingen.

Ontvang direct onze eMobility-functie

De fleetster elektrische auto functie omvat alle functies van onze fleetster PRO Licenties zoals Boekingskalender, Bestuurderslogboek, Fleet Analytics en nog veel meer. Registreer u gewoon voor een online demo en wij zullen het systeem aan u uitleggen en u helpen een overzicht te krijgen en het fleetster systeem in uw bedrijf te implementeren.

Contact opnemen met het fleetster-team
Contact opnemen met het fleetster-team