Hero Background

eVehicle Check Software

U wilt uw wagenpark aanpassen en meer e-voertuigen gebruiken, maar u weet niet zeker of een e-voertuig voldoende actieradius biedt? fleetster kan u helpen - wij analyseren uw wagenparkbewegingen, laten u zien welke routes door e-voertuigen kunnen worden bereden en stellen automatisch e-voertuigen voor uw toepassing voor.

eVehicle Check Software

eVoertuig Check - dit is hoe het werkt!

fleetster controleert de gereden routes van de verbrandingsvoertuigen en analyseert de tankbeurten, het gereden hoogteprofiel en de snelheid. Bovendien worden locaties van stops bij klanten, partners of voor lunchpauzes geregistreerd - er worden geen routes geregistreerd! Bedrijven of bestuurders kunnen vervolgens op een kaart mogelijke oplaadpunten invoeren die bekend zijn. Hierdoor berekent het systeem welke ritten mogelijk zouden zijn geweest met een elektrische auto en waar deze elektrische auto achtergelaten had kunnen worden om op te laden. De eVehicle Check zal in september 2021 voltooid zijn. Neem contact met ons op om de software in vroege versies te testen en om te weten te komen welke verbrandingsvoertuigen door e-voertuigen kunnen worden vervangen.

Controleer de compatibiliteit van eVoertuigen met uw wagenparkbewegingen

In principe kunt u met de eVehicle Check de bestaande gegevens van uw wagenpark met verbrandingsmotoren vergelijken met de fleetster eVehicle-dataset. Onze database bevat duizenden eVehicles en ontelbare gereden kilometers, op basis waarvan wij realistische conclusies en aanbevelingen kunnen doen.

Om de software eVehicle Check te gebruiken, hebt u een geïnstalleerde CarSharing-kit of een datastekker in uw voertuigen nodig. Op die manier kunnen stops en eventuele oplaadpunten worden geregistreerd. Voor gebruikers van het fleetster-rijderslogboek kunnen de gegevens ook met terugwerkende kracht worden aangemaakt. Bedrijven kunnen dus vandaag de nodige gegevens verzamelen en die later laten analyseren.

eVoertuigen in de vloot
eVoertuigen in de vloot

Wilt u meer weten over dit product?

Aangezien dit product pas in september 2021 wordt gelanceerd, kunnen wij op dit moment alleen voorlopige versies aanbieden om te testen. Als u geïnteresseerd bent in een dergelijke test, neem dan gerust contact op met ons team van experts en wij zullen eventuele inconsistenties ophelderen en uw account activeren zodra de software klaar is

Gratis wagenparkadvies van het fleetster-team van experts
Gratis wagenparkadvies van het fleetster-team van experts