Hero Background

Bestuurdersbeheer

Efficiënt beheer van bestuurders, voertuigtoewijzingen en bestuurdersprofielen om de vlootactiviteiten te optimaliseren.

/images/dp11egz7/production/43f50c1f3d81502d3c7f63efd9ce3906fbca1206-777x450.webp

Functies voor chauffeursbeheer met fleetster

Beheer van bestuurdersprofielen

Beheer van bestuurdersprofielen

Het bestuurdersbeheer in fleetster maakt het mogelijk om bestuurdersprofielen vast te leggen en te beheren. Hier kan informatie zoals contactgegevens, rijbewijsgegevens en belangrijke persoonlijke informatie worden vastgelegd.

Planning bestuurder

Planning bestuurder

De chauffeursbeheermodule van fleetster maakt een efficiënte planning van chauffeurstoewijzingen mogelijk. Bedrijven kunnen chauffeurs en voertuigen op elkaar afstemmen op basis van vereisten en planningen.

Beheer van chauffeursgerelateerde documenten

Beheer van chauffeursgerelateerde documenten

Chauffeursbeheer maakt de centrale administratie mogelijk van alle documenten die betrekking hebben op de chauffeur, zoals rijbewijzen, verzekeringsbewijzen, opleidingscertificaten en vergunningen.

Bestuurders beheren in fleetster

Chauffeursbeheer in fleetster verwijst naar het beheer van chauffeurs en hun activiteiten in het fleetmanagementsysteem van fleetster. fleetster is een softwareoplossing die bedrijven helpt hun wagenpark efficiënt te beheren.

Met de module Driver Management kunnen bedrijven bestuurdersinformatie vastleggen en beheren, zoals contactgegevens, rijbewijsgegevens en bestuurdersprofielen, waardoor voertuigen eenvoudig aan specifieke bestuurders kunnen worden toegewezen en bestuurdersactiviteiten transparant kunnen worden gevolgd.

Chauffeursbeheer in fleetster helpt bedrijven hun chauffeurs en voertuigen te volgen, de efficiëntie te verhogen, de kosten te beheersen en de veiligheid te verbeteren.

Bestuurder
Bestuurder

Wil je meer weten over chauffeursmanagement?

Neem contact met ons op voor een gratis demo door ons een verzoek te sturen met je contactgegevens.

Neem contact op met
Neem contact op met