Hero Background

Beheer brandstofkaarten

Brandstofkaartbeheer met de fleetster software helpt bij het bijhouden van de brandstofkaarten en het tanken van voertuigen.

/images/dp11egz7/production/f11024bc9ba84a4f1aef252672685bb9ccda47ef-691x400.webp

Functies voor brandstofkaartbeheer:

Brandstofkaartintegratie

Brandstofkaartintegratie

Integreer met verschillende brandstofkaartaanbieders of brandstofkaartsystemen. Deze integratie zorgt voor naadloze communicatie tussen de fleetmanagementsoftware en de brandstofkaartaanbieder.

Gegevensverzameling en analyse

Gegevensverzameling en analyse

De software verzamelt alle gegevens over brandstofkaarttransacties en voegt deze samen voor analyse. Wagenparkbeheerders hebben toegang tot rapporten en dashboards die inzicht geven in brandstofverbruikspatronen, kosten en efficiëntie.

Kosten volgen en rapporteren

Kosten volgen en rapporteren

de software van fleetster biedt waarschijnlijk rapportagefuncties waarmee wagenparkbeheerders rapporten kunnen genereren met gedetailleerde brandstofuitgaven voor individuele voertuigen, bestuurders of het hele wagenpark.

Beheer het brandstofverbruik van grote wagenparken met tankkaarten

Hoe groter het aantal voertuigen in een wagenpark, hoe moeilijker het wordt om ze bij te houden. Een tankkaart kan in ieder geval de boekhouding vereenvoudigen en het papierwerk tot een minimum beperken.

Exploitanten van een groot wagenpark kunnen niet zonder een tankkaart voor het wagenpark. Beheer tankkaarten en houd het brandstofverbruik van uw wagenpark bij. Wijs ook tankkaarten toe aan bestaande chauffeurs en voertuigen en analyseer ze vervolgens aan de hand van brandstofgegevens

Brandstofkaarten
Brandstofkaarten

Wil je weten hoe de tankpasbeheerfunctie "live" werkt? Geen probleem!

Meld u aan voor een online demo en wij laten u de fleetmanagementsoftware en alle functies zien.

fleetster software autodelen
fleetster software autodelen