Hero Background

Pro Pakket - Vlootbeheer

Het startpakket van de slimme software voor voertuigbeheer van fleetster - automatiseer uw voertuigen en wagenpark en zeg vaarwel tegen Excel

Software voor voertuigbeheer

Pro Pakket - Voertuig Management Software

Met de fleetster-software worden alle belangrijke gegevens over het voertuig in de vorm van een digitaal voertuigdossier opgeslagen. Ook de verschillende gebruiksmogelijkheden worden geregistreerd. Of u uw medewerkers nu een bedrijfswagen ter beschikking stelt, vaste poolvoertuigen toewijst of in het algemeen poolvoertuigen aanhoudt die medewerkers naar behoefte gebruiken, met fleetster zijn alle mogelijkheden gedekt.

Met de wagenparkbeheer software van fleetster heeft u een overzicht van uw chauffeurs en voertuigen, of het nu gaat om personenauto's, vrachtwagens of bouwmaterieel. Is een voertuig beschikbaar? Wanneer is de volgende onderhoudsbeurt? Waar zijn de brandstofbonnetjes? Wagenparkbeheerders worden dagelijks met deze vragen geconfronteerd. Als u niet goed georganiseerd bent, is het lastig om alle zaken bij te houden. Zeker omdat het onderwerp wagenparkbeheer meestal alleen wordt behandeld naast de eigenlijke hoofdtaak van een wagenparkbeheerder. Om een overzicht te hebben van de chauffeurs en de voertuigen, kan een wagenparkbeheer software handig zijn. Welke voordelen zo'n software met zich meebrengt en welke mogelijkheden het nog meer biedt, wordt hieronder besproken.

Software voor voertuigbeheer
Software voor voertuigbeheer

Software voor Vlootbeheer - Pro-Pakket

Digitaal Voertuig Dossier

Digitaal Voertuig Dossier

Het hart van wagenparkbeheer: alle voertuigrelevante gegevens op één plek, exporteerbaar en bewerkbaar op elk gewenst moment.

Chauffeurs

Chauffeurs

Deze functie biedt een overzicht van uw chauffeurs en toegewezen voertuigen die op elk moment kunnen worden opgeroepen.

Contracten

Contracten

Zodat alle voertuig-relevante documenten op één plek staan. Depot lease contracten, politierapporten en nog veel meer.

Inkoop

Inkoop

fleetsters inkoopbeheer biedt een eenvoudig overzicht van nieuw aangeschafte voertuigen.

Schadevergoeding

Schadevergoeding

Alle relevante informatie over ongevallen en schade op één plek. Documenteer schade van oorsprong tot reparatie.

Taken

Taken

Het taakbeheer ondersteunt u met dagelijkse afspraken en zorgt ervoor dat u niets vergeet.

Automatische Taken

Automatische Taken

Met deze functie kunt u voor elk voertuig taken aanmaken die op een specifiek tijdstip kunnen worden geactiveerd.

Facturen

Facturen

Voeg facturen toe en beheer ze, en wijs ze toe aan een enkel voertuig of een groep voertuigen.

Tanken Detectie

Tanken Detectie

Onmisbaar instrument in het wagenpark. Brandstofkaarten toewijzen aan bestaande chauffeurs en voertuigen.

Import benzinegegevens

Import benzinegegevens

Houd het brandstofverbruik van uw wagenpark in de gaten.

Beheer van brandstofkaarten

Beheer van brandstofkaarten

Toewijzing van tankkaarten aan voertuigen of bestuurders en registratie van de daaraan verbonden kosten.

Volledig overzicht

De software van fleetster slaat alle belangrijke gegevens van het voertuig op in de vorm van een digitaal voertuigdossier. Hierin worden ook de verschillende manieren waarop het voertuig kan worden gebruikt vastgelegd. Of u uw werknemers nu een bedrijfswagen ter beschikking stelt, vaste poolvoertuigen toewijst of in het algemeen poolvoertuigen onderhoudt die werknemers naar behoefte gebruiken, met fleetster zijn alle opties gedekt.

In het digitale voertuigdossier wordt alle belangrijke informatie over het voertuig in compacte vorm opgeslagen. Het gaat hierbij om algemene voertuiggegevens zoals het voertuigtype of de leeftijd, maar ook om de voertuighistorie, zoals de kilometerstand van het voertuig of de schade en defecten die in de loop der tijd zijn ontstaan. Daarnaast worden ook alle contracten en documenten met betrekking tot het voertuig opgeslagen, zodat de informatie voor iedereen direct zichtbaar is en directe toegang mogelijk is zonder dat men afhankelijk is van aanvullende documenten.

Zo kunnen conflicten worden vermeden omdat gegevens niet kunnen worden gevonden of extra werk te lang duurt. De inspanning wordt zo aanzienlijk verminderd. Dit bespaart veel tijd en de voertuigen kunnen onafhankelijk van waar ook ter wereld worden beheerd, omdat de gegevens in een cloud worden opgeslagen. Dit betekent ook dat er geen opslagruimte wordt gebruikt op de servers van het bedrijf. Bovendien is er de app voor voertuigbeheer, zodat alle gegevens via de smartphone kunnen worden bekeken en bewerkt.

Voertuig informatie
Voertuig informatie

Chauffeurs

Niet alleen de voertuigen moeten worden beheerd, maar ook de chauffeurs. Het bedrijf moet kunnen aantonen dat de chauffeurs de nodige training hebben gekregen. Deze training kan ook online worden uitgevoerd en als voltooid in de software worden gedocumenteerd. Daarnaast moet ook het rijbewijs van de chauffeurs regelmatig worden gecontroleerd. Dit kan vooral lastig zijn als de medewerkers in het veld onderweg zijn. Hier biedt de software van fleetster een overeenkomstige oplossing om de rijbewijscontrole via het systeem uit te voeren en te documenteren.

Daarnaast informeert het systeem de chauffeur automatisch via app of e-mail dat het rijbewijs opnieuw moet worden getoond. Daarnaast moeten wettelijke voorschriften zoals rij- en rusttijden in acht worden genomen. Ook deze worden via de software in kaart gebracht en kunnen op een wettelijk verantwoorde manier worden gedocumenteerd.

Ook voor het beheer van voertuigen is het mogelijk een digitaal logboek bij te houden dat bij de belastingdienst kan worden ingediend, wat eveneens veel tijd en documentatiewerk bespaart.

Digitaal bestuurdersbestand
Digitaal bestuurdersbestand

Software voor Voertuigbeheer van fleetster - het Pro-Pakket voor Wagenparkbeheer

De fleetster-software voor voertuigbeheer helpt bedrijven om hun gegevens over bestuurders en voertuigen optimaal te beheren. Alle gegevens, van autotype over rijtijden tot kosten, kunnen worden getraceerd en snel worden geëvalueerd. Dit maakt workflows efficiënter en bespaart kosten. Bovendien worden dankzij de automatische herinneringsfunctie belangrijke data voor onderhoud of algemene inspecties niet meer over het hoofd gezien.

Als uw processen niet volledig in kaart zijn gebracht in de software, is het altijd mogelijk klantspecifieke functies toe te voegen.

Software voor voertuigbeheer van fleetster - het PRO-pakket voor wagenparkbeheer
Software voor voertuigbeheer van fleetster - het PRO-pakket voor wagenparkbeheer