Hero Background

Taakbeheer in de vloot

Beheer taken in fleetster. Wijs taken toe aan andere gebruikers en houd alle openstaande of voltooide taken bij.

Taakbeheer

Hoe taken beheren in fleetster

Alle taken in één oogopslag

Alle taken in één oogopslag

Bekijk alle taken die in behandeling zijn of al zijn voltooid in het takenoverzicht.

Taakdetails

Taakdetails

Voeg nieuwe taken toe en stel een titel, vervaldatum, prioriteit en categorie in.

Herinneringen instellen

Herinneringen instellen

Stel herinneringen in voor taken. Kies e-mail of pushmelding en de frequentie van de herinnering.

Taken toewijzen aan gebruikers

Taken toewijzen aan gebruikers

Taken kunnen worden toegewezen aan gebruikers, voertuigen en ook locaties. De gebruiker ziet de taak dan in zijn eigen taken en wordt eraan herinnerd.

Regels instellen

Regels instellen

Stel regels op over hoe taken moeten worden voltooid, het uploaden van een document kan bijvoorbeeld nodig zijn om de taken te voltooien.

Takenlijsten importeren

Takenlijsten importeren

Importeer verschillende soorten taken die jij of je gebruikers moeten uitvoeren.

Taken beheren in fleetster was nog nooit zo eenvoudig!

Met de taken in fleetster kunnen taken direct aan gebruikers worden toegewezen, zodat er geen taken worden vergeten. De herinneringsfunctie zorgt ervoor dat de gebruiker dagelijks aan de taak wordt herinnerd totdat hij deze heeft voltooid. Het is ook mogelijk om foto's en documenten toe te voegen. Als de beheerder een taak instelt voor een gebruiker, krijgt deze automatisch een melding en kan hij de taak direct en zonder tijdverlies voltooien in het fleetstersysteem door bijvoorbeeld foto's of documenten te uploaden.

Taakregels toewijzen aan labels

Met onze nieuwste update voor taakbeheer kun je complexere taakregels maken, wat vooral handig is voor het beheer van grote wagenparken. In de video laten we zien hoe je taakregels kunt maken die gericht zijn op labels.

Je kunt nu terugkerende taken toewijzen aan specifieke labels. Om dit te doen, wijs je eerst een label toe aan een gebruiker, voertuig of locatie zoals getoond in de video. Als je vervolgens een nieuwe taakregel maakt, kun je deze toewijzen aan een specifiek label. Er wordt dan automatisch een taak aangemaakt voor elke gebruiker, voertuig of locatie waaraan dit label is toegewezen.

Wilt u ook uw taken beheren in fleetster?

Neem contact met ons op voor een offerte op maat of een gratis demo door ons een verzoek te sturen met uw contactgegevens.

Neem contact op met
Neem contact op met