Motorpools mogen niet via Outlook of Excel worden beheerd

Vaak gaan bedrijven ervan uit dat het gebruik van Outlook of Excel om de motor pool te beheren de snelste manier is. In werkelijkheid zou de tijd die wordt geïnvesteerd in het afhandelen van uitzonderingen en het opruimen efficiënter kunnen worden gebruikt.

Waarom Outlook en Excel niet meer gebruiken voor Motor Pool Management

App & Web Boekingen

Gebruikers kunnen rechtstreeks via hun smartphone of de browser voertuigen boeken. Admins kunnen boekingen beperken door alleen bepaalde rechten te geven of ze later te autoriseren.

Gegevensbeveiliging

Aangezien de professionele software gebruik maakt van specifieke rollen waarmee u alleen bepaalde rechten kunt uitoefenen, kunnen gebruikers alleen zien wat zij geacht worden te zien. Alle gegevens worden opgeslagen in een streng beveiligde hostingfaciliteit in Frankfurt, Duitsland.

Proces & Automatisering

Bij het boeken van een pool-auto komt meer kijken dan alleen een tijdslot te boeken. Rijbewijscontrole, logboek, vertragingen zijn allemaal niet gedekt met een oplossing via Outlook of Excel.

Een Corporate Car Sharing software gemaakt om tijd te besparen

Wat zijn de 10 grootste verschillen die onze Corporate Car Sharing software heeft met Outlook?

Geen dubbele boekingen

Niets is erger dan een dubbele boeking van een voertuig, vooral met twee belangrijke afspraken met klanten. Met fleetster zal dit scenario u niet overkomen, omdat het onmogelijk is dat twee mensen tegelijkertijd een voertuig boeken

Automatische omboeking

Als een chauffeur te laat is, zoekt fleetster naar alternatieven als naboeking. Als er een ander voertuig beschikbaar is, boekt fleetster de rit om zodat deze ondanks de vertraging toch doorgaat. Als er geen ander voertuig beschikbaar is, wordt er een bericht naar de beheerders gestuurd zodat zij kunnen reageren en naar een oplossing zoeken.

Sleutelbeheer

fleetster zorgt voor de sleuteloverdracht zodat sleutels niet verloren gaan. De persoon die verantwoordelijk is voor het sleutelbeheer heeft alle informatie in één oogopslag. Bovendien is er de mogelijkheid om de sleuteloverdracht te automatiseren met behulp van een Elektronisch Sleutelkastje .

Automatische rapporten & visuele weergave

Deze rapporten tonen u potentiële besparingen. fleetster creëert een overzicht van alle gegevens van uw wagenpark. Met één klik ziet u hoeveel boekingen er per dag zijn gedaan, hoeveel inkomsten er zijn gegenereerd met poolvoertuigen en hoeveel voertuigen er zijn geboekt. In fleetster hebben beheerders een eenvoudig overzicht van alle wagenpark- en voertuigbewegingen. Ze zien alle boekingen in één oogopslag en kunnen boekingen wijzigen en verplaatsen in de boekingskalender, zodat de Motor Pool Management blijft duidelijk voor alle gebruikers.

Rijbewijscontrole

De wagenparkbeheerder moet elke 6 maanden controleren of alle chauffeurs een geldig rijbewijs hebben. fleetster biedt de mogelijkheid om een Elektronische Rijbewijscontrole dat kan manueel, via foto-upload met de smartphone of via een terminal. De rijbewijscontrole is volledig geïntegreerd in het fleetster mobility platform, dat naast de functie voor het beheer van poolvoertuigen ook een module voor pool-voertuigbeheer biedt.

PUBLIC CAR SHARING
deer e-Carsharing

"Oorspronkelijk zijn we begonnen met autodelen voor ons eigen bedrijf. Het project was zo succesvol, dat we het ook aan andere bedrijven zijn gaan aanbieden."

CORPORATE CAR SHARING
Tennet

"De implementatie van fleetster werpt al vanaf de eerste dag vruchten af - we besparen 90% van de vroegere kosten."

WHITE LABEL & RESELLER
Athlon Car2Use

"Car2Use is onze digitale oplossing om elektrische auto's en innovatieve mobiliteitsdiensten te integreren in wagenparken."

FLEET MANAGEMENT
Telekom

"Onze 500 auto's zijn geplaatst in meer dan 80 Telekom-locaties in Duitsland. Alle auto's zijn uitgerust met een car sharing kit."

PUBLIC CAR SHARING
das Stadtwerk.Earl

"Onze leasecontracten waren ingesteld op 15.000 km op basis van onze verwachtingen. Na 2 jaar hebben we de auto's teruggebracht met elk meer dan 100.000 km."

CORPORATE CAR SHARING
Deutsche Post

Een oplossing voor autodelen mogelijk maken met elektronische sleutelkast, rijbewijscontrole en SSO-integratie in Microsoft Azure AD.

WHITE LABEL & RESELLER
Daimler

De drijvende kracht achter de Van2Share-oplossing: het meest vertrouwde innovatieve platform om bedrijfsvoertuigen te beheren en te delen.

Meer klantreferenties

lees meer van onze tevreden klanten op onze referenties pagina.

Vlootbeheer

Naast autopools hebben veel wagenparken ook een bepaald wagenpark dat is toegewezen aan bepaalde medewerkers. Dit wordt vaak aangeduid als bedrijfsauto's. Het fleetster mobility platform biedt naast de functie om poolauto's te beheren ook een module voor Vlootbeheer hier kunnen bedrijfsauto's aan werknemers worden toegewezen, kosten worden bewaakt en chauffeurs worden beheerd.

Elektronisch logboek

fleetster biedt ook een logboekoplossing voor poolvoertuigen als uitbreiding op het beheer van het wagenpark. Voertuiggegevens worden via een OBD-stekker verzameld, naar het fleetster-systeem gestuurd en in een logboek weergegeven. Indien nodig kunnen beheerders en gebruikers een fiscaal conform logboek exporteren.

fleetster - de volgende generatie van wagenparkbeheer

Als deze voordelen u aanspreken, hebben wij goed nieuws voor u: u kunt fleetster nu gratis en vrijblijvend gedurende 30 dagen uitproberen.

Voertuigcategorieën boeken

U kunt er ook voor kiezen dat uw werknemers alleen een bepaalde voertuigcategorie kunnen boeken. Dit wordt vooral belangrijk in grote wagenparken, en beschermt tegen werknemers die zogenaamde favoriete voertuigen kiezen en deze steeds boeken.

Afspraken naar kalenders sturen

Door middel van een ICS-bestand kunnen gebruikers de gemaakte boekingen invoeren in hun Google- of Outlook-agenda. Zo kunnen beheerders ervoor zorgen dat werknemers geen afspraken missen. Bovendien kunnen reminders worden geïmplementeerd die op een geselecteerd tijdstip voor de boeking een e-mail of pushbericht naar de gebruiker sturen.