We vieren 10 jaar fleetster

We vieren 10 jaar fleetster

1. apr. 2020 | Door Tim Ruhoff

10 jaar van verwezenlijkingen in de mobiliteitszone heeft ons een aantal inzichten en goede herinneringen opgeleverd.

10 jaar vlootster in 100 Seconden

in 2020 viert fleetster zijn 10-jarig bestaan. Wij grijpen deze gelegenheid aan om terug te blikken en het verleden onder de loep te nemen. Neem een korte blik op de afgelopen 10 jaar - oprichter en CEO, Tim Ruhoff, vat de ontwikkeling van fleetster samen in 100 seconden.

Hoe het allemaal begon

fleetster is ontstaan uit het idee om van eMobility een tastbare ervaring te maken. Tim Ruhoff deed dit door middel van vele bedrijfsevenementen waarbij hij een van de eerste Tesla Roadsters in Europa presenteerde.

Dit leidde tot het idee om bedrijven een boekingsplatform aan te bieden waar ze efficiënt hun eVehicles konden boeken en organiseren. Helaas waren er in 2010 niet genoeg eVehicles om dit te ondersteunen. fleetster gebruikte de tijd om zich verder te ontwikkelen en breidde het platform uit met voertuigen met verbrandingsmotor en ging partnerschappen aan met grote partners zoals Daimler en Telekom.

fleetster, vandaag

Na ongeveer 10 jaar is fleetster nu comfortabel gepositioneerd tussen de beste platformen voor autodelen en vlootbeheer wereldwijd.

Het 10-jarig jubileum valt dit jaar op 1 april 2020 - het hoogtepunt van nieuwe coronabesmettingen in Beieren. Daarom valt het feest helaas in het water en is fleetster terug bij waar het in deze maanden het beste in is: De ontwikkeling van efficiënte en klantgerichte producten. Sinds 2020 kunnen de klanten van fleetster zich verheugen op nieuwe producten zoals BikeSharing, Rijbewijscontrole, Logboek en Geo & Tracking, die nu ook deel uitmaken van het aanbod van de exploitant van het mobiliteitsplatform.