Chaos in de vloot? Niet met fleetster

Chaos in de vloot? Niet met fleetster

14. feb. 2019 | Door Tim Ruhoff

Voertuigstoringen zijn meestal verrassend en lastig. Om chaos en dure reorganisaties te voorkomen, biedt fleetster nu de functie "automatisch overzetten".

Of het nu gaat om vertraging, een elektrische auto met een lage actieradius of autoschade - een voertuig kan om allerlei redenen korte of lange tijd uitvallen, en dat is meestal verrassend. Er moet onmiddellijk vervanging worden gevonden, boekingen moeten worden uitgesteld en verschoven.

fleetster handelt de complexe organisatie nu automatisch af en biedt het nodige overzicht: als er nog genoeg tijd is, wordt de gebruiker eerst geïnformeerd over de vertraging en krijgen de beheerders tijd om de boeking handmatig te verplaatsen of een vervangend voertuig te boeken.

Uiteraard toont fleetster hiervoor alle momenteel vrije voertuigen. Als er een alternatief beschikbaar is, wordt uiterlijk een beschikbaar voertuig gereserveerd als de gebruiker zijn sleutels wil ophalen. In het onwaarschijnlijke geval dat een voertuig niet beschikbaar is voor een komende boeking, waarschuwt het systeem alle betrokkenen via e-mail (sms indien gewenst).

Geen gepraat, geen ingewikkelde lijsten bewerken, geen chaos in de planning - dat maakt tijdig reageren mogelijk zonder veel gedoe en bespaart tijd en zenuwen!