Hero Background

vlootster herladen 2023

We willen alle deelnemers bedanken. Bekijk de keynote hier.

vlootster herladen-logo

Keynote Reloaded - Terugblik 2023

We zeggen dank voor een succesvolle fleetster Reloaded 2023! We hebben onze partners en klanten opnieuw uitgenodigd voor ons jaarlijkse evenement. We hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om terug te kijken op wat we dit jaar hebben bereikt en vooruit te kijken naar de onderwerpen die we het komende jaar zullen ontwikkelen.

Bekijk hier de keynote van het fleetster Reloaded-evenement van dit jaar, met gegevens en een overzicht van de huidige markt, nieuwe functies en de terugblik van dit jaar. Nieuwe inzichten in het thema kunstmatige intelligentie in vlootbeheer en de vooruitzichten voor 2024 volgen in januari in onze "Nieuwjaarsupdate".

Vooruitzichten 2024

Factuurherkenning

Factuurherkenning

AI ontcijfert alle basisgegevens, zoals bedragen en datums, en zorgt zo voor een uitgebreid overzicht van je uitgaven.

Totale eigendomskosten

Totale eigendomskosten

duidelijkheid te krijgen over kritieke factoren zoals financieringskosten, brandstofkosten en individuele gebeurtenissen die uw TCO beïnvloeden.

Brandstof & opladen

Brandstof & opladen

bekijk eenvoudig alle gebeurtenissen, van brandstoftransacties tot kilometerupdates, op één centrale locatie.

Logistiek

Logistiek

Logistieke vloten zullen worden ondersteund. Vereisten voor speciale gegevensvelden zullen in fleetster worden geïntegreerd.

AI in wagenparkbeheer

De dag van een vlootmanager bestaat uit een strategische mix van verantwoordelijkheden. Digitalisering en AI hebben een revolutie teweeggebracht in taken, waardoor de benodigde tijd bijna gehalveerd is. AI, met name in schadebeheer en licentiecontrole, brengt precisie in preventief onderhoud, reparatiebegrotingen en fraudedetectie. In de algemene administratie standaardiseert digitalisering processen en helpt communicatie, terwijl AI het inzicht in facturen en de toerekening van kosten verbetert. Deze synthese van technologie optimaliseert vlootactiviteiten en zorgt voor efficiëntie, veiligheid en strategische besluitvorming.

/images/dp11egz7/production/8b3aa7b2f4886d6fb42058643714c1c723966aac-1080x450.webp
/images/dp11egz7/production/8b3aa7b2f4886d6fb42058643714c1c723966aac-1080x450.webp

Factuurherkenning in fleetster

Met deze gebruiksvriendelijke tool kun je je facturen moeiteloos beheren door ze eenvoudigweg toe te voegen aan het systeem. Onze geavanceerde AI-technologie doet de rest en leest en extraheert belangrijke informatie om het systeem naadloos te vullen.

Geen vervelende handmatige gegevensinvoer meer! AI ontcijfert alle basisgegevens zoals bedragen en data, zodat u een uitgebreid overzicht krijgt van uw uitgaven en inzicht krijgt in de specifieke gebieden die uw kosten bepalen. Elke invoer wordt zorgvuldig gekoppeld aan het bijbehorende voertuig, waardoor u een gedetailleerd overzicht krijgt van de uitgaven per voertuig. Deze functie verandert wagenparkbeheer fundamenteel, waardoor u kosten nauwkeurig kunt volgen en analyseren.

Totale kosten van eigendom in fleetster

Onze oplossing vereenvoudigt de TCO-analyse door gebruik te maken van geavanceerde technologie. Door facturen te scannen, halen we belangrijke details eruit die inzicht geven in het financiële landschap van uw wagenpark. Met deze uitgebreide gegevens krijgt u duidelijkheid over kritieke factoren zoals financieringskosten, brandstofkosten en individuele gebeurtenissen die uw TCO beïnvloeden.

Stelt u zich eens voor dat u precies weet hoeveel er in een bepaalde periode is uitgegeven aan financiën of brandstof. Met ons systeem kunt u uitgaven lokaliseren en toegang krijgen tot specifieke gebeurtenissen en bijbehorende facturen. U kunt bijvoorbeeld uitgaven volgen die verband houden met een specifieke tankbeurt en de nuances van de bijbehorende factuur begrijpen.

Automatische detectie van onjuiste kilometerstanden

De exportfunctie voor tankkaarten geeft u een ongekend inzicht in elk aspect van de activiteiten van uw wagenpark.

Dit jaar ontwikkelen we een nieuwe functie waarmee je eenvoudig alle gebeurtenissen, van brandstoftransacties tot kilometerupdates, op één centrale locatie kunt bekijken. Een opmerkelijk voordeel is de mogelijkheid om foutieve invoer te detecteren, zoals onverwachte kilometerafnames. Het is van cruciaal belang om problemen onmiddellijk te identificeren en deze functie zorgt ervoor dat je potentiële problemen altijd een stap voor bent.

Het systeem wijst niet alleen op afwijkingen, maar stelt je ook in staat om ze onmiddellijk te corrigeren. Zeg vaarwel tegen handmatige fouten en verwelkom efficiënte correcties in realtime.

Impressies van fleetster Reloaded 2023

/images/dp11egz7/production/f4fdd8e2cfc2674e486daa904cde3f9d3482f3ca-1080x567.webp

Onthoud de datum - fleetster Reloaded 2024

/images/dp11egz7/production/55acd007d65ace74131a50799b6fc0aaf728e7e1-1080x567.webp

Tot de volgende keer!

We willen alle gasten van fleetster Reloaded bedanken en hopen dat jullie ons volgend jaar weer zullen bezoeken voor een nieuwe ronde van fleetster Reloaded.

In de tussentijd kun je altijd contact met ons opnemen met vragen en suggesties!

Bis kaal!

_

We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te zien!