Groene mobiliteit

Groene mobiliteit

27. jan. 2022

fleetster heeft besloten om in 2021 een CO2-neutraal bedrijf te worden. we compenseren nu onze uitstoot, maar dat gaat ons niet ver genoeg. om echt een verschil te maken, moeten we uitstoot voorkomen, niet compenseren.

fleetster goes green!

Het is altijd ons doel geweest om de wereld een beetje beter te maken met onze software en we weten dat wagenparken een aanzienlijke bijdrage kunnen leveren aan CO2-besparingen. En dat is precies wat we wagenparken nu willen helpen te doen.

We willen er echter geen bedrijf van maken en willen de toegang tot het onderwerp zo aantrekkelijk mogelijk maken. Totdat de doelstelling van 1,5C° opwarming van de aarde niet wordt ondermijnd, bieden we de Green Fleet softwarefuncties daarom gratis aan.

Kenmerken zijn onder andere:

  1. eVehicle Score - helpt om uit te zoeken welke voertuigen vandaag door eAuto's kunnen worden vervangen.
  2. Laadcapaciteitsplanner - helpt bedrijven om te controleren welke laadcapaciteit moet worden verdeeld over hoeveel laadstations.
  3. CO2-teller
  4. CO2-compensatie
  5. Green Driving Board - Gamification voor werknemers om te concurreren met collega's. Het meest duurzame rijgedrag wint.

Het eerste product is al klaar en kan worden getest. Alle andere functies volgen dit jaar. Voor de producten is een fleetster-datacontract nodig.

1.5 gradenDoel
1.5 gradenDoel