Het einde van de KeyManager van Invers

Invers GmbH blijft zich richten op haar vlaggenschip product. Door de toenemende vraag naar hun robuuste telematica-oplossing CloudBoxx stopt Invers met de service van hun sleutelkastje, de KeyManager.

Invers KeyManager wordt niet langer ondersteund

De marktleider in autotelematica, Invers GmbH van Netphen stopt met de service van hun sleutelkast product. Dit betekent dat sommige van uw klanten die al lang klant zijn, van gedachten zullen moeten veranderen. Natuurlijk is de telematica-oplossing een zeer goede optie; sommige bedrijven willen echter vasthouden aan het beproefde en ware en moeten daarom op zoek gaan naar robuuste oplossingen die idealiter alle gegevens van het vorige systeem kunnen importeren.

_

Veel bedrijven zijn op zoek naar een elektronische sleutelkast oplossing

fleetster biedt één van de meest stabiele elektronische sleutelkastoplossingen op de markt.

fleetster is een partner van Invers

Invers en fleetster werken al geruime tijd samen. fleetster vertrouwt in het partnerschap op de waarschijnlijk meest robuuste CarSharing telematica-oplossing wereldwijd.

fleetster heeft de hardware van Invers diep geïntegreerd en is een van de bedrijven die de meeste datapunten gebruikt van de zgn. CarSharing Kit en ze in een mobiliteitsplatform te stoppen.

Veel klanten maken tegenwoordig gebruik van de geautomatiseerde combinatieoplossing van Invers en fleetster.

De oplossing voor elektronische sleutelkastjes van fleetster

fleetster biedt u een efficiënte oplossing voor het geautomatiseerde sleutelbeheer van poolvoertuigen of bedrijfswagens. De elektronische sleutelkast van fleetster neemt het sleutelbeheer over en vervangt zo manueel werk, waardoor u kostbare tijd bespaart bij het beheer van uw wagenpark.

Alle sleutelverwijderingen en sleutelretouren worden gedocumenteerd en van een tijdstempel voorzien. De Sleuteldozen zijn uitgerust met een controlepaneel en zijn 24/7 toegankelijk. De beheerder heeft de mogelijkheid om alle voertuigen op elk moment transparant te bekijken en te controleren.

Persoonlijk advies

Onze wagenparkexperts geven u graag persoonlijk advies. Profiteer van de vakkennis van ons team en bespreek alle openstaande vragen en onduidelijkheden over de eisen van uw wagenpark.