De Verbonden auto

Op dinsdag 20.04. om 20.00 uur (CET) geeft Tim Ruhoff, fleetster CEO & Founder, de keynote op de Data-Driven Fleet Experience Conference. De deelnemers aan de conferentie zijn beperkt en geselecteerd. fleetster heeft echter 5 tickets kunnen bemachtigen en wil deze graag verloten onder de geïnteresseerden.

Wat is de Data-Driven Fleet Experience Conference?

Bedrijven over de hele wereld digitaliseren hun processen steeds meer. Gegevens worden automatisch verzameld en in systemen beheerd. De snelle toename van verzamelde data brengt aan de ene kant veel voordelen met zich mee, maar maakt het aan de andere kant ook moeilijk om overzicht te houden. Data-Driven Fleet Experience heeft zich tot doel gesteld om vlootgegevens op een ongecompliceerde en gestructureerde manier te verwerken en te presenteren.

Het eerste virtuele evenement in zijn soort wordt aangeboden door toonaangevende industriemedia Automotive Fleet, Charged Fleet, Business Fleet, Fleet Forward, Government Fleet, Heavy Duty Trucking en Work Truck. Het doel van het evenement is te laten zien hoe je de kracht van data kunt inzetten om wagenparken te optimaliseren. Met name op het gebied van productiviteit, veiligheid en bezettingsgraad.

Grote namen in het panel op de Data-Driven Fleet Experience-conferentie

Data-Driven Fleet Experience heeft tal van grote namen uit de sector uitgenodigd - veel van de sprekers zijn opinieleiders in hun vakgebied.

We kunnen dus uitkijken naar de expertise van een breed scala aan deelnemers uit de sector, aangezien het panel alles van Silicon Valley fleet management startups, tot wereldwijde aanbieders van hardware, tot internationale leveranciers van software op het gebied van autodelen omvat. Deelnemers zijn bijvoorbeeld Volvo Car, Geotab en LeasePlan USA. Uiteraard zullen er ook veel media aanwezig zijn, die ervoor zullen zorgen dat de onderwerpen na afloop de nodige aandacht krijgen.

Wilt u meer weten over het Data-Driven Fleet Experience panel, volg dan onderstaande link.

Voorwaarden voor deelname

Geen aansprakelijkheid voor drukfouten en vergissingen.

Voorwaarden voor deelname: Organisator: Next Generation Mobility GmbH, Zielstattstr. 13, 81379 München, Duitsland. Deelname is alleen mogelijk online op www.fleetster.de en www.fleetster.net mogelijk. Deelname aan de prijstrekking is zo eenvoudig als dit - online het deelnameformulier invullen en deelnemen. Alleen volledig ingevulde deelnameformulieren (verplichte informatie) doen mee aan de prijstrekking. De sluitingsdatum voor inzendingen aan Next Generation Mobility GmbH is 20.04.2021, 12.00 uur. De datum van online deelname is geldig. De gerechtelijke procedure is uitgesloten. Deelname is alleen rechtstreeks mogelijk, d.w.z. deelname via derden - in het bijzonder zogenaamde sweepstake clubs of sweepstake bureaus - is uitgesloten. Per persoon is slechts één deelname mogelijk. Minderjarigen en medewerkers van Next Generation Mobility GmbH mogen niet deelnemen. Geen verplichte aankoop. Inwisseling van de prijzen in contanten is niet mogelijk. De winnaars worden uit alle deelnemers getrokken en per achtergelaten e-mail op de hoogte gebracht.

Privacyverklaring: Om aan de wedstrijd te kunnen deelnemen, moeten persoonlijke gegevens, zoals naam en adres, in het invoerscherm worden ingevoerd. De voor deelname aan de wedstrijd vereiste gegevens zijn dienovereenkomstig gemarkeerd als verplichte gegevens. De verzamelde persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om de wedstrijd uit te voeren - om een overeenkomst na te komen in overeenstemming met Art. 6 Nr. 1 lit. b) DSGVO. Voor verdere informatie in verband met deze gegevensverzameling, bv. voor informatie over uw rechten als betrokkene, kunt u terecht op www.fleetster.de .