fleetster Mobility App Store

fleetster Mobility App Store

25. mei 2021 | Door Tim Ruhoff

Volledige aanpassing van uw fleetster systeem met volledige kostenbeheersing.

De fleetster Mobility App Store - het volgende hoogtepunt in de fleetster-ontwikkelingsgeschiedenis

De fleetster Mobility App Store bestaat sinds 2015. Tot nu toe werd de tool alleen intern door ons team gebruikt om accounts te upgraden of downgraden.

fleetster bedient reeds klanten van Chili tot Australië. De toenemende internationale vraag - alsook de toenemende groei van ons mobiliteitsplatform - dwingt ons om onze klanten een maximale vrijheid te geven in de software.

Onze klanten moeten op een zelfbepaalde manier met ons systeem kunnen werken, en niet vastzitten in hoge opleidingskosten. In plaats daarvan bieden wij een volledig functionele, maar duidelijke software met basisfuncties bij het begin.

In plaats van het fleetster Sales Team te moeten bellen, heeft u met de ontwikkeling van de App Store de mogelijkheid om zelf functies te ontgrendelen en te testen. Ons team is natuurlijk nog steeds beschikbaar.

fleetster App Store is in ontwikkeling
fleetster App Store is in ontwikkeling

Hoe werkt de fleetster Mobility App Store?

Zodra de fleetster App Store is voltooid, wordt deze direct zichtbaar in uw softwaresysteem. U vindt deze in uw sidebar aan de linkerkant en kunt direct uw weg naar binnen klikken.

Zodra u een nieuwe functie nodig hebt, opent u gewoon de App Store in uw zijbalk en zoekt u het product dat u interesseert.

In een oogwenk worden u de fleetster pakketten en bundels voorgesteld, en heeft u de mogelijkheid om het gekozen softwarepakket gedurende 30 dagen te testen.

Voor sommige opties zal u gevraagd worden om ook de nodige hardware te bestellen - maar de functie zelf is onmiddellijk actief - net zoals in de conventionele App Stores (Play Store van Google, Apple App Store).