Hero Background

Product Outlook 2022

Onze focus zal liggen op het verbeteren van ons vlootbeheer en groene vlootkenmerken.

Onze 360° productportfolio helpt wagenparkbeheerders nu met al hun uitdagingen - veel verder dan gedeelde voertuigen

Terwijl wij ons vorig jaar concentreerden op de voltooiing van de excel-killer, moeten wij dieper ingaan op de vlootbeheerfuncties. Het is een alomtegenwoordig onderwerp, en de integratie van externe diensten zoals benzinekaarten, reparaties, enz. zal vloten helpen aanzienlijke kosten en tijd te besparen.

Bovendien zijn wij van mening dat het importeren of overdragen van gegevens zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Wij zullen dan ook veel tijd investeren in het vereenvoudigen van diverse importeringsinstrumenten.

Onze Green Fleet-functies zullen gratis zijn

Totdat de wereld de doelstelling van 1,5C° opwarming van de aarde onderschrijdt, zullen wij onze Green Fleet functies gratis aanbieden. De enige disclaimer is dat de functies een fleetster data-abonnement zullen vereisen, aangezien ze allemaal gebaseerd zijn op voertuiggegevens.

De eVehicle Score is al live en kan worden getest. We zijn van plan om vloten te helpen in alle fasen van hun overgang naar groene mobiliteit:

  • Planning van de oplaadinfrastructuur
  • De beste auto's voor werknemers geselecteerd
  • Tellen en compenseren van de CO₂-uitstoot van de resterende vloot
  • Bestuurders motiveren om hun uitstoot te verminderen via gamification

Met al die maatregelen moet fleetster een waardevolle steun zijn voor bedrijven die willen overschakelen op groene mobiliteit.

fleetster biedt Green Fleet-software gratis aan
fleetster biedt Green Fleet-software gratis aan