Hero Background

Geotab en fleetster

Geotab is de sterke telematicapartner van fleetster. Hier vindt u alle belangrijke informatie over Geotab, de compatibele producten en hun functionaliteit.

de productportefeuille van fleetster

Geotab Hardware Producten

Geotab OBD-stekker

Geotab OBD-stekker

OBD-Plug voor vlootbeheer: houd de bewegingen van uw vloot volledig bij.

Geotab Keyless

Geotab Keyless

Telematicasystemen voor carpooling in bedrijven: boekingsproces zonder sleutel en voertuiggegevens voor wagenparken.

Geotab Keybox

Geotab Keybox

Vergrendel en ontgrendel uw voertuigen vanaf een mobiele app via bluetooth.

OBD-stekker

OBD-Plugs kunnen de dagelijkse taken van wagenparkbeheerders vergemakkelijken en een eenvoudig overzicht bieden van de voertuigbewegingen van het wagenpark. De OBD-Plugs dienen als interface tussen de voertuigen en een digitaal softwaresysteem zoals fleetster. Dankzij een geïnstalleerde OBD-Plug begint het verzamelen van voertuiggegevens zodra de motor wordt gestart. Informatie zoals GPS, brandstofniveau en kilometerstand kunnen live worden doorgegeven via de OBD-Plug. Op basis hiervan hebben de wagenparkbeheerders een centraal overzicht van alle voertuigen en kunnen ze alarmen instellen op basis van gereden kilometers om eventuele noodzakelijke reparaties of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren - zonder dat ze elk voertuig handmatig hoeven te controleren.

fleetster en geotab
fleetster en geotab

Geotab Keyless CarSharing Kit

U wilt uw wagenpark met de cloud verbinden? Schaf dan een Car Sharing Kit aan. Enerzijds verzamelt deze een overvloed aan datapunten zoals open/dicht vermeldingen, kilometerstanden en GPS; hij is dan ook erg populair bij wagenparkbeheerders, omdat ze alle real-time gegevens in het vizier hebben in de fleetster software. Anderzijds laat hij toe om voertuigen op afstand of via de app op een smartphone te openen/sluiten. Hij vormt dan ook een oplossing voor zware Corporate Car Sharing of zelfs Public Car Sharing.

Alle Car Sharing Kits zijn geïntegreerd met elk stuk software dat fleetster bouwt. Dus als u een elektronisch sleutelkastje wilt gebruiken in combinatie met een Car Sharing Kit en OBD-pluggen, is dat geen probleem - fleetster bouwt onderling verbonden.

fleetster Car Sharing Kit
fleetster Car Sharing Kit

Geotab Keybox

De Geotab Keybox kan uw voertuigen eenvoudig vergrendelen en ontgrendelen vanaf een mobiele app via bluetooth. Zelfs als het voertuig geen mobiele verbinding heeft, zorgt de bluetooth-verbinding ervoor dat het voertuig op elk moment vergrendeld en ontgrendeld kan worden. Het is niet meer nodig om fysieke sleutels op te halen of terug te brengen, wat tijd bespaart. Het is ook mogelijk om het voertuig op afstand te ontgrendelen wanneer een bestuurder toegang nodig heeft.

Geo en Tracking software door fleetster
Geo en Tracking software door fleetster

Geïnteresseerd in de wederverkoop van fleetster Software?

Geotab heeft 5 aanbieders van car sharing en fleet management software over de hele wereld gekozen om de Geotab hardware te integreren. fleetster is er trots op bij deze 5 software aanbieders te horen.

Aangezien de focus van fleetster altijd gericht is geweest en zal blijven op het ontwikkelen van geweldige software, zijn wij blij dat andere bedrijven onze software-hardware combinatie doorverkopen.

Wij zorgen ervoor dat uw klanten op softwaregebied krijgen wat ze nodig hebben, terwijl u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is - het opbouwen van relaties met uw klanten.

Als u meer wilt weten over het doorverkopen van fleetster, de impliciete voorwaarden en hoe het werkt, neem dan contact op of volg de onderstaande link.

Geotab en fleetster
Geotab en fleetster

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor telematica en autodelen?

Neem gerust contact met ons op - ons team van fleet experts zal u graag met raad en daad bijstaan en een live systeem voor u opzetten om te testen - zelfs met hardware.

/images/dp11egz7/production/25da37b6d6307f973764f0a3dae1ead6b7f842e2-301x450.webp
/images/dp11egz7/production/25da37b6d6307f973764f0a3dae1ead6b7f842e2-301x450.webp

De Geotab-database verbinden met fleetster

Sluit uw Geotab Database moeiteloos aan op fleetster. De video laat zien hoe u de Geotab Database eenvoudig kunt aansluiten op fleetster:

  1. Navigeer naar Geotab-instellingen, voer de server-URL, databasenaam, gebruikersnaam en wachtwoord in. Bevestig en sla op.
  2. In de tweede stap koppel je het apparaat aan het voertuig. Klik op het serienummer van het apparaat en selecteer het voertuig in het veld Autogegevens om de verbinding tot stand te brengen.

Uw voertuig in fleetster ontvangt nu in realtime Geotab-gegevens voor autodelen, tracking, rittenlogboeken of basistelematica. Vereenvoudig gegevensintegratie naadloos.