MAAK KENNIS MET EEN PAAR VAN ONZE
TEVREDEN KLANTEN

Ons doel is om onze klanten blij te maken!
Lees wat zij hebben bereikt met fleetster.

"Deloitte werkt intensief aan de uitdagingen van de toekomst en draagt bij aan een duurzamere mobiliteit door de aanschaf van elektrische voertuigen. Fleetster helpt ons de zichtbaarheid van deze technologie te vergroten en de voertuigen beschikbaar te maken voor alle medewerkers."

Christian Welsch

Deloitte

"Alle betrokken partijen hebben maximaal comfort met fleetster. De transparante processen zijn goed gedocumenteerd voor de boekhoudafdeling. We zijn al heel erg blij in de testperiode!"

Robert Sanders, Central Procurement

Sonepar Deutschland GmbH (Ltd.)

"De uitvoering van fleetster loont al vanaf de eerste dag - we besparen 90% van de voormalige kosten"

Alexander Schäfer, Strategische Inkoop

TenneT TSO GmbH

Lees succesverhaal

"Met fleetster hebben de voertuigboeking en de interne kostenverdeling ons leven veel gemakkelijker gemaakt!"

Yvonne Bürge, Gruppenleiterin

HUBER+SUHNER

"Op onze locatie in Mönchengladbach delen ongeveer 100 werknemers 8 poolauto's succesvol."

Thomas Gröbel

Trützschler GmbH & Co. KG

"Er is een heel hoog level van tevredenheid onder gebruikers, nu het proces van reserveren veel efficiënter is. De administrator heeft een gemakkelijker leven omdat er minder tijd nodig is voor het toewijzen van de voertuigen. De beste verbeteringen zijn gemaakt toen we onze sleutelbox!" kochten.

Roland Klatz, afdelingshoofd Verkoop

DAW SE

"Het gebruik van Fiat wordt steeds vergroot en dankzij fleetster is de organisatie simpel"

Jason Es-Salim, Carsharing-Oprichter

Staatsballett Berlin

Lees succesverhaal

"Het was niet nodig om op korte termijn een nieuw voertuig te kopen of een huurauto te boeken omdat we fleetster gebruiken"

Bert Lietzen

Cogas

Lees succesverhaal

"Corporate Carsharing is een innovatief mobiliteitsoncept dat briljant is. We zijn ervan overtuigd dat het het vlootmanagement van veel Luxemburgse bedrijven zal revolutioneren."

Romain Penning

WW+

"Dankzij fleetster hebben onze werknemers makkelijk toegang tot onze vloot. fleetsters intelligente eVehicle integratie is de belangrijkste en meest gewaardeerde functie binnen ons bedrijf!"

Florian Fischer, Project Ingenieur

Allgäuer Überlandwerk

"Wij zijn experts in efficiëntie en we houden simpelweg van efficiënte processen. fleetster was liefde op het eerste gezicht. Ga zo door!"

Andrés Hernández, Partner

mosaiic GmbH (Ltd.)

"Dankzij fleetster hebben we de tijd die we aan wagenparkbeheer hebben besteed tot een minimum kunnen beperken. Nu zijn onze medewerkers gelukkiger omdat ze zelf voertuigen kunnen boeken!"

Marc Melcher

memoplast GmbH

"We hebben onze hele administratie en organisatie kunnen optimaliseren met minimale kosten, is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. We gebruiken wagenparken nu meer dan 2 jaar en hebben nooit technische problemen gehad."

Johannes Knaus

TTI, Inc.