GPS-tracking voor vlootvoertuigen

Houd het overzicht - de Geo & Tracking module van fleetster informeert over live locaties van voertuigen en documenteert routes.

360-graden overzicht van uw wagenpark

Deze module biedt wagenparkbeheerders een holistisch overzicht van het wagenpark en de bewegingen ervan. Geo & Tracking biedt real-time gegevensoverdracht, GPS-documentatie en rit- en dienstplanning.

_

Speciaal geschikt voor bedrijven die voortdurend met hun voertuigen onderweg zijn

BASIS

Voertuiglocaties worden transparant, en admins kunnen worden geïnformeerd over afwijkingen van het plan
3€
per voertuig, per maand

PRO

Dit pakket helpt bij het analyseren van het gebruik om later routes en processen te optimaliseren
5€
per voertuig, per maand

Geo & traceren - BASIS

Live Volgen

Volg uw wagenpark met realtime tracking en ontvang 24/7 hoogfrequente gegevens, ongeacht waar uw voertuigen zich bevinden.

Geofences

Maakt het beheer mogelijk van Geofences, hun locatie, specifieke coördinaten en radius, die u kunt gebruiken voor een geoptimaliseerde verdeling van uw vloot.

Heatmaps

Krijg een kleurgecodeerd overzicht van uw voertuigen met specifieke filters, en ontvang inzichtelijke informatie op uw kaart.

Geofence Ingang/Uitgang Analyse

Geeft een overzicht van voertuigen die een bepaalde geofence binnenrijden of verlaten.

Geo & traceren - PRO

Diefstal Surveillance

Waarschuw de beheerder wanneer ongebruikelijke toegang tot het voertuig of gebeurtenissen plaatsvinden die kunnen wijzen op een poging tot diefstal.

Route Planning

Wees klaar voor uw volgende verhuizing met de mogelijkheid om de routes, haltes en data te plannen die uw voertuigen zullen nemen.

Route Documentatie

Bewaar uw routes veilig gedocumenteerd en opgeslagen, en herbekijk de paden die uw vloot heeft afgelegd wanneer u maar wilt.

Shift Planning

Met shift planning kunnen beheerders een shift plannen en aanmaken voor voertuigen en chauffeurs met een datum, tijd en vraag.

Overzicht van geo- en traceerfuncties

KENMERKENBASISPRO
Live Volgen
Geofences
Heatmaps
Geofence Ingang/Uitgang Analyse
Diefstal Surveillance
Route Planning
Route Documentatie
Shift Planning

Geo & Tracking door fleetster voor uw vlootbeheer

Ondernemingen die een wagenpark moeten overwegen een GPS-volgsysteem te implementeren, aangezien voertuigvolgsystemen wagenparkbeheerders volledige controle geven. Wat wagenparkbeheerders nodig hebben, is precieze informatie over aankomst- en vertrektijden, gereden routes en gedetailleerde locaties.

De GPS fleet tracking software van fleetster geeft u een live overzicht van de bewegingen van uw vloot. Dankzij live-locaties kunnen routes worden gedocumenteerd en gevolgd. Stel geofences in om gedetailleerde informatie over vertrektijden te krijgen en uw wagenpark tegen diefstal te beschermen. Ontvang een melding wanneer voertuigen de aangewezen zone verlaten en reageer onmiddellijk.

Voorwaarde voor Geo & Tracking is een telematica-eenheid in het voertuig. fleetster biedt oplossingen zoals de fleetster CarSharing Kit of de fleetster OBD-stekker.

Persoonlijk overleg

Onze vlootexperts zijn beschikbaar voor een persoonlijk gesprek. Profiteer van de vakkennis van ons team en bespreek openstaande vragen en onzekerheden met betrekking tot de eisen van uw wagenpark.