Geotab Uitbreiding Conferentie

Geotab is een sterke partner van fleetster. Op de conferentie 'Geotab Extend' werden de 5 beste aanbieders van car sharing software wereldwijd gepresenteerd. fleetster is daar één van - zie hier de fleetster presentatie.

fleetster en Geotab

Deze vruchtbare samenwerking kwam tot stand in 2020 toen Geotab aankondigde dat fleetster één van de 5 car sharing software providers was die het nieuwe Keyless Go toestel van Geotab integreerde.

fleetster heeft altijd het product en dus de klant centraal gesteld. Wij zijn al 10 jaar actief in de mobiliteitsmarkt en ons software mobiliteitsplatform lijkt op deze ervaring.

Aangezien fleetster zich uitsluitend richt op de ontwikkeling en implementatie van software, is een partnerschap met een stabiele hardwarepartner zoals Geotab essentieel.

fleetster op de Geotab Extend Conferentie

Geotab gaf alle 5 CarSharing providers de kans om zijn geïntegreerde softwareoplossing voor te stellen. fleetster stelde het mobiliteitsplatform en de bijhorende hardware-integraties voor op maat van klanten met een brede waaier aan toepassingen.

Daarnaast presenteerde Tim Ruhoff, CEO en oprichter van fleetster, interessante gegevens en feiten over de ontwikkeling van het gebruik van wagenparken van klanten tijdens en vóór Corona. Er konden interessante trends en tendensen worden vastgesteld.

Geotab Extend - fleetster Präsentation opnieuw bekeken

Ga er maar eens goed voor zitten en bekijk de presentatie van Tim Ruhoff, CEO en oprichter van fleetster, op de Geotab Extend-conferentie hier in zijn geheel.

We leggen uit hoe de fleetster software werkt, vooral in combinatie met de verschillende hardware componenten. Hoe een samenwerking met fleetster eruit ziet, ziet u tegen het einde van de video.