Geotab keyless integratie met fleetster

Geotab keyless integratie met fleetster

1. mei 2021 | Door Tim Ruhoff

fleetster is een van de officiële softwarepartners van het nieuwe keyless car sharing-apparaat van Geotab.

Geotab koos de vijf beste car sharing software provider

Op 16 oktober van dit jaar kondigde Geotab op de derde jaarlijkse Mobility Connect conferentie de lancering van Geotab Keyless aan. Een schaalbare platformoplossing om autodelen door wagenparken mogelijk te maken en om alle data die de voertuigen versturen beter te analyseren. Geotab Keyless werd gelanceerd met de implementatie van de top vijf aanbieders van autodeelsoftware in de wereld, volgens Geotab. fleetster is er trots op bij die vijf te horen

fleetster heeft nu de Geotab Keyless oplossing geïntegreerd in haar software, compatibel met alle huidige functies, waaronder carpoolen voor bedrijven, wagenparkbeheer, rijbewijscontrole en binnenkort het bestuurderslogboek.

fleetster boekingskalender
fleetster boekingskalender

Het fleetster mobiliteitsplatform

Onze softwareoplossing voor autodelen stelt bedrijfs-, openbare of overheidsvloten in staat hun bestaande voertuigen productiever te gebruiken.

Centraal in onze oplossing staat een boekingstool die ervoor zorgt dat iedereen weet welk voertuig op welk moment in de toekomst beschikbaar is. Rondom dit kernconcept hebben we meerdere functies toegevoegd die onze software onderscheiden van een eenvoudige boekingstool of van een Excel- of Outlook-oplossing. Bijvoorbeeld sleutelbeheer, factureringstool voor privéritten, rijbewijscontrole en nog veel meer.

3 telefoons met de fleetster app erin. De eerste geeft de
3 telefoons met de fleetster app erin. De eerste geeft de