Geotab en fleetster

Geotab is de sterke telematicapartner van fleetster. Hier vindt u alle belangrijke informatie over Geotab, de compatibele producten en hun functionaliteit.

Interesse in het wederverkopen van fleetster Software?

Geotab heeft 5 providers van car sharing en fleet management software over de hele wereld gekozen om de Geotab hardware te integreren. fleetster is er trots op tot deze 5 software providers te behoren.

Aangezien de focus van fleetster altijd heeft gelegen en zal blijven liggen op de ontwikkeling van fantastische software, zijn wij blij dat andere bedrijven onze software-hardware combinatie doorverkopen.

Wij zorgen ervoor dat uw klanten softwarematig krijgen wat ze nodig hebben, terwijl u zich kunt richten op wat echt belangrijk is - het opbouwen van relaties met uw klanten.

Als u meer wilt weten over het doorverkopen van fleetster, de impliciete voorwaarden en hoe het werkt, neem dan contact op of volg de onderstaande link.

fleetster producten geïntegreerd met Geotab hardware

Geo & Tracking

De Geo & Tracking module van fleetster informeert over live locaties van voertuigen en documenteert routes.

Elektronisch logboek

Voldoet aan de eisen van de belastingdienst en is rechtszeker. Plaats gewoon uw OBD-stekker en begin vandaag nog met het bijhouden van uw elektronische logboek.

Autodelen Kit

Telematicasystemen voor Car Sharing voor bedrijven: Keyless boekingsproces en voertuiggegevens voor wagenparken.

Elektronisch logboek

Het elektronisch logboek voor bedrijfswagens en motorpools geeft u een retrospectief overzicht van de verplaatsingen van uw voertuigen. Elke beweging van uw voertuig wordt gevolgd en u ziet wie op welk moment met de auto reed.

Dit wordt vooral interessant wanneer u een gedocumenteerd verplaatsingsrapport van uw voertuig aan de belastingautoriteiten moet voorleggen. In Duitsland bijvoorbeeld kunt u belastingbesparingen realiseren door een elektronisch logboek toe te passen, waardoor deze oplossing in het hele land enorm populair is.

Het logboek kan naadloos worden geïntegreerd in alle bestaande oplossingen, zoals autodelen voor bedrijven /motorpoolbeheer, volgenenz. Beheerders hebben altijd volledige controle over welke softwaremodules ze willen gebruiken en gebruikers hebben volledige controle over hun privégegevens.

Geotab Keyless Car Sharing Kit

U wilt uw wagenpark op de cloud aansluiten? Schaf dan een Car Sharing Kit aan. Enerzijds verzamelt het een overvloed aan datapunten zoals open/close entries, kilometerstanden en GPS; het is dan ook erg populair bij fleetmanagers, want zij hebben alle realtime gegevens in het vizier in de fleetster-software. Anderzijds kunnen voertuigen op afstand of via de app op een smartphone worden geopend/gesloten. Daarom vertegenwoordigt het een oplossing voor heavy-duty Autodelen voor bedrijven of zelfs Openbare autodelen.

Alle Car Sharing Kits zijn geïntegreerd met elk stukje software dat fleetster bouwt. Dus als u een elektronische sleutelkast wilt gebruiken in combinatie met een Car Sharing Kit en OBD-stekkers, is dat geen probleem - fleetster bouwt met elkaar verbonden.

Geo & Tracking

Een product dat bijzonder interessant wordt in de logistieke sector. Het biedt u te allen tijde realtime GPS-gegevens van uw wagenpark en kan ook informatie tonen zoals het ontsteken van motoren.

Als u de Geo & Tracking-functie combineert met zogenaamde geofences, kunt u pushmeldingen naar uw wagenparkbeheerders sturen wanneer voertuigen een bepaalde zone binnenrijden of verlaten. Deze zones zijn meestal adressen van klanten of het hoofdkantoor van het bedrijf, waar de voertuigen hun rit beginnen. Alles wordt voorzien van een tijdstempel, wat een mooi overzicht geeft van de bewegingen van uw vloot.

Wilt u meer weten over onze telematica- en Car Sharing-oplossingen?

Neem gerust contact met ons op - ons team van vlootexperts staat u graag met raad en daad bij en zal met plezier een live systeem voor u opzetten om te testen - zelfs met hardware.